HoN tüm sürümüyle artık Türkiye’de

Ceyda Doğan 23.05.2014 - 17:44
30 gün, 30 hediye
Türkiye'nin yeni MOBA bilgisayar oyunu HoN, 6 aylık hazırlık ve mükemmeleştirme sürecinin ardından hazırlıklar tamamlandı. HoN tüm oyun severlerle sonunda buluşuyor ve HoN oyuncuları toplamda 325 TL değerinde ödül kazanabilecek.

Oyunu Avrupa sunucuları üzerinden oynayan oyuncular, dilerlerse hesaplarını hiç bir ücret ödemeden Türkiye’ye taşıyabilecekler. Heroes of Newerth Türkiye kapılarını tam sürümle 28 Mayıs Çarşamba günü oyunculara açıyor. Hesabını HoN Türkiye’ye transfer eden Heroes of Newerth oyuncuları, tam 100 $ değerinde, Hediye Paketi'ne sahip olacaklar! Ve daha da fazlası, Avrupa hesaplarında sahip oldukları ürünleri de HoN Türkiye’de kullanabilecekler.

Nfinity Games: 30 gün, 30 hediye sloganıyla yola çıkan HoN Türkiye ekibi, etkinlik süresince yani 30 gün boyunca HoN'un Türkiye resmi sitesinden, hesabına giriş yapan kullanıcılara toplamda 125 TL değerinde ödül dağıtacak. Bunun yanı sıra Facebook üzerinden yapılacak olan etkinliklerde “bundle” olarak tabir edilen “sürpriz hediye paketleri” de oyuncuların adreslerine kargolanacak.

HoN tüm sürümüyle artık Türkiye’de
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 10:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
HoN tüm sürümüyle artık Türkiye’de
İlginizi Çekebilir