HoN Türkiye kapılarını kapatıyor

Kuntay Aybars 5.02.2015 - 22:33
Heroes of Newerth’ten oyuncularına kötü haber var
Nfinity Games sayesinde ülkemize bomba gibi giren Heroes of Newerth’ten oyuncularına kötü haber var. Son zamanlarda sessiz sedasız bir şekilde varlığını devam ettiren Heroes of Newerth, varlığının ülkemiz ile ilgili ayağı olarak nitelendirebileceğimiz Türkiye Sunucusu’nu kapatma kararı aldı.

2 Şubat’ta Heroes of Newerth tutkunlarına yapılan duyuruda 27 Şubat itibariyle Heroes of Newerth Türkiye Sunucusu’nun geri dönmemek üzere kapanacağı belirtildi. Heroes of Newerth Türkiye olarak 2013 sonlarından bu zamana kadarki süreçte desteklerini esirgemeyen Türk oyunculara teşekkür edilirken, onların mağdur edilmeyeceklerinin de altı çizildi.

HoN Türkiye kapılarını kapatıyor
Bu konuda mağduriyeti önlemek adına, Heroes of Newerth Türkiye kullanıcılarının tekrardan Heroes of Newerth Avrupa sunucularına transfer edilmesi hususunda gerekli adımlar atılmış durumda. Bu transfer süreci ise 4 Şubat tarihinde başladı. 27 Şubat sonunda aktif edilmeyen hesaplar erişilemez haline gelecek. Bu konuda oyuncuların akıllarındaki soru işaretlerini gidermek adına sitede verilen bazı önemli bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz. Bunlar kısaca;

HoN Avrupa Sunucularına Transfer Edilmeyen Hesaplar Hakkında

Transfer edilmeyen hesaplar, 27 Şubat 2015 tarihi itibariyle sunucuların kapatılması nedeniyle erişilemez olacaktır. Bu nedenle Transfer süreci başladıktan sonra hesabınızı HoN Avrupa sunucularına transfer etmenizi şiddetle önermekteyiz.

Aksi halde, HoN Türkiye'deki hesabınızda bulunan bütün içerik (Avatar, oyun içi eşyalar, Altın, Gümüş ve diğerleri) sınırsız olarak sistemden kaldırılacak, erişilemez olacaktır.


Avrupa Sunucularına Erişim Hakkında (IP Block)

HoN Avrupa Sunucularına erişim, 2 Şubat 2015 tarihi ile tekrar açılmıştır.

HoN Avrupa sunucularında HoN oynayabilmek için Nfinity Games hesabınızı kullanamazsınız. Bu nedenlehttps://www.heroesofnewerth.com/ üzerinden bir hesap sahibi olmanız gerekmektedir.

NG - Altın Dönüşümü Hakkında

Avrupa Sunucularına erişimin sağlanması nedeniyle, mevcut Nfinity Games hesabınızda sahip olduğunuz NG'ler, HoN Altın'larına çevirilemeyecektir.

İlgili NG-Altın dönüşüm sayfası 3 Şubat 2015 gece yarısı saat 02:00 itibariyle erişime kapatılacaktır. Bu tarihten itibaren NG-Altın dönüşümü mümkün olmayacaktır.

Hesapların sahip olduğu Mevcut Altın'lar Hakkında
HoN Türkiye hesaplarınızda bulunan Altın'larınız, transfer süreci ile HoN Avrupa sunucularına taşınacaktır.

Sahip Olunan NG'ler Hakkında

Nfinity Games hesabınızla almış olduğunuz ve Altın'a çevirmediğiniz (ya da başka bir Nfinity Games oyununda harcamadığınız) NG miktarı, Nfinity Games hesabınızda korunacaktır. Bu NG miktarı başka oyunlara, birimlere aktarılamamaktadır.

Türkiye Sunucularına Transfer Ederken Yaşanan Sorunlar Hakkında
HoN Türkiye sunuclarına Transfer işlemi sırasında sorun yaşayan tüm oyuncularımız, HoN Avrupa sunucularına transfer işlemi başladıktan sonra sorunları hakkında https://www.heroesofnewerth.com/support/ üzerinden HoN Avrupa yayımcısı ile temasa geçebilirler.

Transfer Sürecindeki Destek Birimi Hakkında

HoN Avrupa sunucularına transfer süreci boyunca ve daha sonrasında, Müşteri Destek birimi olarakhttps://www.heroesofnewerth.com/support/ HoN Türkiye oyuncularına destek olacaktır.

28 Ocak 2015 Bakım Çalışması Sonrası NG Dönüşümünde sorun yaşayan oyuncular Hakkında

Otomatik NG-Altın dönüşüm sisteminde, Altın almış fakat hesaplarına yüklenmeyen kullanıcılarımızın Altın'ları en geç 3 Şubat 2015 tarihinde hesaplarına yüklenecektir.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
HoN Türkiye kapılarını kapatıyor
İlginizi Çekebilir