Honor Choice True Wireless Earbuds inceleme

Ersin Kılıç 4.02.2021 - 17:34
Honor Choice True Wireless Earbuds modeli ise sahip olduğu özelliklerin yanı sıra fiyatıyla da dikkat çeken bir ürün

Honor Choice True Wireless Earbuds inceleme: Kablosuz kulaklıklar aksesuar anlamında artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Yavaş yavaş piyasadaki ağırlığını hissettiren bu kulaklıklarda birçok farklı markadan farklı modeller ile karşılaşıyoruz. İnceleme köşemizin yeni konuğu olan Honor Choice True Wireless Earbuds modeli ise sahip olduğu özelliklerin yanı sıra fiyatıyla da dikkat çeken bir ürün.

Honor Choice True Wireless Earbuds incelemesi

Öncelikle Honor Choice olayından kısaca bahsedelim. Bu kulaklık Honor tarafından üretilen bir kulaklık değil. Aslında Moecen firmasının CE79 isimli modeli. Honor aslında kefil olduğu ve çok beğendiği ürünleri Honor Choice bünyesi altında toplayarak satışa çıkarıyor da diyebiliriz. Kulaklığın fiyat performans anlamında bu kadar ön plana çıkmasının sebeplerinden bir tanesi de bu.

Honor Choice True Wireless Earbuds inceleme

Öncelikle kulaklığın kutu içeriğine baktığımızda kullanım kılavuzunun altında oldukça şık  iki kulaklık karşılıyor. Küçük oldukları kadar şık bir görünüme de sahip olan bu kulaklıkların alt tarafında ise şarj ve taşıma kutusuna yer verilmiş. Bunları kaldırdığımızda ise ufak bir Tip C kablosu ile birlikte yedek kulaklık başlıklarını görüyoruz. Bu modelde farklı olarak, aslında daha önce görmediğim bir yönteme de başvurulmuş. Kutu içerisinden iki adet temizlik çubuğu da çıkıyor. Böylelikle hem şarj kutusunu hem de kulaklıklarınızı kirlendikçe bu çubuklar sayesinde temizleyebiliyorsunuz.

Baştan belirtmem gerekiyor ki hem kulaklıklar hem de şarj kutusu sade ve şık bir görünüme sahip. Oval yapısı ve genel hatları ile Airpods Pro'yu andırdığını da söylemeliyim. Eşleştirme tarafında hem Android hem de iOS telefonla kullandım. Ve ikisinde de herhangi bir aksaklık yaşamadığımı belirtmem gerekiyor.

Honor Choice True Wireless Earbuds inceleme

Honor Choice True Wireless Earbuds modeli şarj kutusu ile birlikte 24 saatlik bir batarya ömrüne sahip. Kutu 500 mAh, kulaklıkların ise 55'er mAh'lik kapasitesi bulunuyor. Kulaklık tarafında ise müzik dinlemede 6-7 saat, telefonla konuşmada ise 4 saatlik bir performans sunuyor. 1 haftalık kullanımın ardından sadece bir kez şarj ettim ve bu süreye yakın bir kullanım yaptığımı söyleyebilirim. 

Zaten şarjı tam bitmeden doldurduğum için en azından kağıt üzerinde belirtilen bu rakamları yakaladığını söylemek mümkün. Yani şarj konusunda sizi üzmeyecek bir model var karşımızda. Ayrıca şarj kutusu üzerindeki bildirim ışığı sayesinde pil durumunu da kolaylıkla takip edebiliyorsunuz. Telefon bağlantısı kesildiğinde otomatik olarak kendini kapatma özelliği ile birlikte pil performansı da korunmuş.

Bluetooth 5.1 ile telefonunuza bağlanan Honor Choice True Wireless Earbuds modelinde aktif gürültü engelleme özelliği sadece aramalar için bulunuyor. Kulaklık başına çift mikrofonlu olduğu için özellikle konuşmalarda daha net bir ses kalitesi ile karşılaşıyorsunuz. Gürültü engelleme özelliği ile birlikte telefonla konuşmalarda fiyatına göre iyi bir performans sergiliyor.

Honor Choice True Wireless Earbuds inceleme

Su damlacıklarına ve tere karşı dayanıklı olan kulaklığın müzik performansına baktığımızda da fiyatına göre iyi bir performans sunduğunu söyleyebiliriz. 7mm diyagram ile birlikte orta ve yüksek tonlarda temiz bir ses kalitesi ile karşılaşıyorsunuz. 

Unutmadan kulaklık kontrolünden de bahsedelim. Artık alıştığımız şekilde bu model üzerinde de dokunarak kulaklık kontrolünü sağlayabiliyorsunuz. Kulaklıklardan herhangi birine çift bastığınızda müziği durdurabiliyorsunuz. Önceki ve sonraki şarkı geçişlerini farklı kulaklıklara basarak yapabildiğiniz gibi yine arama kontrolünü de dokunarak sağlayabiliyorsunuz.

Son olarak bu noktada tabi ki çok üst düzey kulaklıklar ile kıyaslanamaz ama dediğim gibi bu biraz da ihtiyaca ve kullanıma bakan bir durum. Ben çok iyi bassları, tizleri duymak istiyorum. Kulaklık beni ses kalitesi konusunda şaşırtmalı diyorsanız kesenin ağzını oldukça geniş bir şekilde açmanız gerekiyor. Fakat standart düzeyde bir ses kalitesi sizin için yeterliyse ve bu fiyat aralığında bir kulaklık arıyorsanız Honor Choice True Wireless Earbuds modeli göz atmanız gereken modellerden biri olmuş diyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 13:20
Merhaba honor choice moecen video veya oyunda herhangi bir gecikme varmı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 13:19
Merhaba Video veya oyunlarda bir gecikme varmı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Honor Choice True Wireless Earbuds inceleme
İlginizi Çekebilir