Horizon Forbidden West'ten yeni detaylar paylaşıldı

Eren Eroğlu 8.11.2021 - 19:56
Türkçe dil desteği ile birlikte, PlayStation için piyasaya sürülecek olan Horizon Forbidden West'ten yeni detaylar geldi.

Horizon Forbidden West'te bulunan makineler, doğru bir şekilde değerlendirilirse, Aloy'a avantaj sağlamaya yardımcı olabiliyor. PlayStation Blog sayfasında paylaşılan yeni bir konu, Horizon Forbidden West tasarımcılarını bir araya getirdi. Hem yeni, hem de ilk oyundan tanıdığımız makinelere karşı kullanabileceğimiz püf noktaların bazıları açıklandı.

Horizon Forbidden West'ten yeni detaylar paylaşıldı

Horizon Zero Dawn'dan tanıdığımız 'Override' mekaniği, devam oyunu olan Horizon Forbidden West'te de bulunacak. Makinelerin Aloy tarafından kontrol edilmesine ve onunla iş birliği içerisinde savaşmasına olanak sağlayan bu mekanik, daha detaylı bir şekilde geri dönecek. Blake Politeski, artık yaratıkların davranışlarını etkileyebileceğinizi; eğer agresif bir tutum sergilemek istiyorsanız, onları saldırgan bir duruma sokabileceğinizi veya biraz korunma arıyorsanız, savunmacı bir duruma getirebileceğinizi açıklıyor.

Horizon Forbidden West'ten yeni detaylar paylaşıldı

Ayrıca bazı makineler, 'Override' mekaniğine ihtiyaç duymaksızın Aloy'a yardımcı olabilecek. Oyun içerisindeki planlama evrelerinin de daha önemli bir hâl aldığından bahseden Forbidden West ekibi, Aloy'un herhangi bir etkileşime girmeden önce, etrafı inceleme ve planlama yeteneğine daha fazla odaklanıldığından bahsediyor. Buna yardımcı olmak için, makinelerin davranışlarını ve gösterebilecekleri potansiyel hareketlerini özetleyen ses ipuçları da tasarlanmış. Oyun, 18 Şubat 2022'de Türkçe altyazı desteği ile birlikte, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 9.11.2021 13:27
Tr altyazı olayı harika ötesi oldu!
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2021 21:44
haklısın kardeşim bu tür oyunları türkçe altyazılı oynamak ayrı bir keyif veriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Horizon Forbidden West'ten yeni detaylar paylaşıldı
İlginizi Çekebilir