Horizon: Zero Dawn isim değişikliğine gidiyor

Hakan Hervenik 20.10.2017 - 15:18
Stüdyonun patent başvurusu reddedildi

Yılın en iyi PlayStation 4 oyunlarından biri olan Horizon: Zero Dawn'un başı patent yüzünden ağrıyor. Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi ( USPTO ) Horizon: Zero Dawn'ın ek paketi olan The Forzen Wilds için yapılan patent başvurusunu reddetti. İptalin belirtildiği notta ise Patent ve Marka Ofisi, Sony'den önce The Frozen Wilds ismi için başka bir başvuru yapılmış. Huuuge isimli firmanın başvurusu Mayıs ayında gerçekleşmiş.

Horizon: Zero Dawn'un ek paketinin ismi değişiyor

Frozen Wild ise bir mobil slot makinesi oyunu. Bu iptal aslında geçtiğimiz ay gerçekleşmiş ancak NeoGAF tarafından yeni ortaya çıkartıldı. App Store'da bulabileceğiniz Frozen Wild'ın ekran görüntülerine aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Horizon: Zero Dawn isim değişikliğine gidiyor

İsim değişikliğinin mümkün olduğunu belirtelim ama bu olay oyunun ek paketinin isminin değişeceği anlamına gelmiyor. Sony kısa yol olarak isim değişliğine gidebilir. Ancak, yine de Sony'nin ismi trademark etmesi biraz daha uzun sürecek. Horizon: Zero Dawn'un ilk ek paketi olan The Frozen Wilds 7 Kasım'da çıkıyor.

The Frozen Wilds hikayesi

The Frozen Wilds’da Aloy, gizemli bir yeni Makine tehdidini araştırmak üzere hayatta kalan Banuk kabilesinin sınır bölgesine doğru bir yolculuğa çıkar. Zorlu çevre koşullarının üstesinden gelen ve Banuk’un saygısını kazanan Aloy yeni dostlar, kabiliyetler edinecek, geçmişteki bir sırrı ortaya çıkarmak için gereken bilgiyi alacak ve geleceği tehdit eden şeyi durduracak

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2017 06:11
bu devirde isim bulmak zor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2017 17:02
abi bunu anlamıyorum özel bir isim veya herhangi bir ne bileyim oluşturulmuş şahsi birşey yokki,frozen wild normal bir kelime yani sıcak güneşten bir farkı yok nasıl patent başvurusu yapabiliyorlar anlamıyorum ben :/
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2017 14:11
17.22 +1
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2017 17:22
kapitalizm işte hocam akıl sır ermiyor ne bekliyon ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Horizon: Zero Dawn isim değişikliğine gidiyor
İlginizi Çekebilir