Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds'ın ne kadar süreceği belli oldu

Furkan Güler 2.11.2017 - 09:32
Guerilla Games uzun soluklu bir macera ile tekrar karşımızda.

Playstation 4'ün en sevilen oyunlarından biri olan ve aynı zamanda 2017 yılının önemli oyunlarından biri olan Horizon Zero Dawn'ın yeni hikaye içeriği kısa bir süre sonra oyuncular ile buluşacak. Oyunun senaryosunda eksik kalan parçaları anlatacak olan yapımda, ayrıca yepyeni bölgelere de yolculuk edebileceğiz. Bunun yanı sıra oyuna yeni düşmanlar ekleyecek olan The Frozen Wilds'ın ne kadar süreceği belli oldu. Gelen bilgilere göre The Frozen Wilds, tam olarak 15 saatlik bir hikaye içeriği sunuyor. Hali hazırda AAA bir oyunun hikayesinin bile 15 saat sürmediği bu günlerde sadece bir DLC'nin 15 saat sürmesi oyuncuları oldukça heyecanlandırıyor.

7 Kasım tarihinde 19.99 dolar fiyat ile çıkacak olan indirilebilir içerikle birlikte ana oyun ve The Frozen Wilds'ın olduğu bir paket de satışta olacak. Yeni bir fotoğraf modu ile güzel manzara anlarını kaydedebileceğiniz oyuna, DLC sayesinde farklı bir oyun modu da eklenecek. Horizon: Zero Dawn'ı farklı farklı yönlerden eleştirebilir ancak geliştirici ekibin böyle içerikler ile oyunu beslemeye devam etmesi oldukça hoş olmuş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 20:25
ilk oyunda yaptığım hatayı yapıp direk satın almayacağım altyazı olmadığı için oyun benim açımdan çok kopuk geçti hikayesi için oynadığın oyunda hikayeyi yarım yamalak anladığın zaman hiçbir anlamı kalmıyor satın almanın,gördüğüm kadarıylada fazla birşey değişmemiş dlc zaten...GG easy sony
Kalan Karakter: 300 Gönder
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds'ın ne kadar süreceği belli oldu
İlginizi Çekebilir