Horizon Zero Dawn ve God of War Güncellemeleri

Tunay Şahin 9.01.2024 - 17:26
Sony, Horizon Zero Dawn ve God of War dizileri üzerinde çalışıyor. Yaklaşan Gravity Rush filmi ve diğer oyun uyarlamaları hakkında heyecan verici güncellemeler.

Sony'nin CES basın toplantısında, oyun dünyasından beyaz perdeye aktarılacak projeler hakkında önemli haberler geldi. Şirket, Gravity Rush filmi için yayınladığı teaser ile başladı; kısa bir klipte, bir karakterin bir yapıdan atlaması yer alıyor.

Sony'den Horizon Zero Dawn ve God of War Güncellemeleri

Sony, oyun tabanlı serilerin son zamanlardaki başarısından ve izleyicilerin olumlu tepkilerinden memnuniyetini ifade etti. Katherine Pope, Sony Pictures Başkanı, "The Last of Us"un hem oyuncular hem de oyuncu olmayanlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve "Son 13 yılda HBO'nun en çok izlenen ikinci dizisi prömiyerine" sahip olduğunu belirtti. Pope, "The Last of Us, En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere beş Emmy ödülüne daha aday gösterildi ve geçtiğimiz hafta sonu itibariyle şimdiden sekiz ödül kazandı" dedi. "Twisted Metal" ise Peacock'ta yayınlanan en popüler beş orijinal diziden biri oldu.

Horizon Zero Dawn ve God of War Güncellemeleri

Sony, Netflix için hazırlanan "Horizon Zero Dawn" ve Amazon Prime Video için planlanan "God of War" dizilerine odaklanıyor. Her iki dizinin senaryoları yazılıyor ve bu yıl içinde daha fazla bilgi paylaşılacak.

"Horizon Zero Dawn"ın yönetmeni Wes Ball, projeyi "canlı aksiyon Miyazaki" tarzında olmasını istediğini açıkladı. Ayrıca, Sony Pictures ve diğer şirketler, Nintendo'nun "Legend of Zelda" oyununun film uyarlaması üzerinde çalışıyorlar.

"One-Punch Man" animesinin canlı aksiyon filmi ve PC ile mobil oyun versiyonları da yapım aşamasında. "Patapon" oyununa dayanan oyunlar ve bir anime için de henüz açıklanmayan planlar bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Horizon Zero Dawn ve God of War Güncellemeleri
İlginizi Çekebilir