Hot Wheels Unleashed oynanış fragmanı eğlenceli görünüyor

Alparslan Gürlek 21.05.2021 - 12:57
Hot Wheels Unleashed için yayınlanan yeni oynanış fragmanı, Trackmania benzeri oyunları seviyorsanız sizi de içine çekmeyi başaracak.

Ride 4, MotoGP 21 gibi oyunlardan adını bildiğimiz geliştirici Milestone'un yeni oyunu Hot Wheels Unleashed için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Eğer Trackmania gibi yarış oyunlarıyla aranız iyiyse, görüntüler sizin için oldukça keyifli saatlerin habercisi olabilir. 

Hot Wheels Unleashed oynanış fragmanı

Döngüleriyle ve zıplamalı düşmeli bölümleriyle oldukça eğlenceli görünen Hot Wheels Unleashed, Trackmania türü oyunları seven oyuncular için yeni bir lezzet olacak gibi görünüyor. Yerde hızlandırma pedlerinin olduğu, yüksekten atlayıp rakiplerimizi yoldan çıkartabildiğimiz yapım oldukça hızlı bir yapıya ve tatlı grafiklere sahip.

Yukarıdaki fragmanda oyunun "Üniversite Kampüsü" lokasyonu gösteriliyor ve eğer final oyunu fragmanda göründüğü kadar eğlenceli olursa, harika bir iş çıkartırlar. Forza Horizon 3 Hot Wheels genişlemesini sevdiyseniz muhtemelen bu oyun sizi mutlu edecektir.

Geliştirici Milestone, MotoGP, Ride ve MXGP gibi oyunlarda daha önce harika işler çıkartmıştı. Bu nedenle Hot Wheels Unleashed konusunda da kendilerinden beklenti yüksek. Geçmişten gelen deneyimleriyle bu oyunu fragmandaki kadar eğlenceli yapabilmişler mi? 1 Ekim'de oyun çıktığında hep birlikte göreceğiz. Sizler de görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2021 22:02
revolt'u ilk çıktığında hatırlayanlar ?
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2021 18:14
ReVolt da rakiplere ateş edebiliyorduk su balonu,elekto şok, yağ, fişek vs. Bu oyunda yok sanki. Üzdü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hot Wheels Unleashed oynanış fragmanı eğlenceli görünüyor
İlginizi Çekebilir