Netflix yöneticileri House of Cards'ın devam edeceğini açıkladı.

Furkan Güler 27.11.2017 - 09:43
Tamam mı? Devam mı?

Kevin Spacey, geride bıraktığımız haftalarda resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada geçmişte Anthony Rapp isimli aktöre 14 yaşındayken uyguladığı tacizi açıklamıştı ve eş cinsel olduğunu belirtmişti. Bunun üzerine kitlelerden büyük bir tepki çeken Kevin Spacey'nin sevilen dizisi House of Cards'ın iptal haberi ortaya atılmıştı. Ancak yapılan yeni duyuruya göre House of CardsKevin Spacey olmadan devam edecek. Beş sezonu geride bırakan başarılı yapım, altıncı sezonu ile birlikte final yapacak. Kevin Spacey olmadan House of Cards'ın nasıl bir konu işleyeceğini şahsen merak etmekteyim.

House of Cards devam ediyor

Diğer bir taraftan Kevin Spacey, taciz olayı hakkında şu açıklamayı yapmıştı,

 “Anthony Rapp’in oyunculuğuna büyük bir saygı ve hayranlık duyuyorum. Kendisinin hikayesini dinlediğimde dehşete düştüm. Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi geçkin bir süre önce yaşanan bu olayı hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum. Bu hikaye, beni hayatımla ilgili başka konuları anlatmak için cesaretlendirdi. Özel hayatımla ilgili korumacı olduğum için hakkımda pek çok hikaye dolaştığını biliyorum. En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkilerim oldu. Erkeklerle romantik ilişkiler yaşadım, onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçekle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor.” 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2017 04:04
Birde amerikaya özenirler. Al sana medeniyet. Gitte kevin amcan öpsün seni. Sanki dünya birleşmiş, ne kadar ahlaksız, yobaz, hain devamını siz getirin, hepsini toplayıp amerikaya göndermiş. Ve böylece amerika kurulmuş. Yazık oldu o kızılderililere. Utanmadan amerikan yerlisi diyorlar onlara.
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2018 16:25
kimsenin "amerika seviciliği" yaptığı yok, onu 60larda 6.filoyu kıble yapanlara anlat.
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 20:02
Sırf Amerika'da yok öyle şeyler dünyanın neredeyse her yerinde var bunlar ünlü oldukları için duyuluyor. Git bakalım doğuda kızlara ne yapılıyor, günde duymadığın kaç tane çocuk tacizi haberi var.
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 10:59
Orta doğu olmasın o kardeş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2017 12:18
sapkınlığı normal gösterme çalışmaları bunlar
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 20:01
Kesinlikle, bir özür yetiyormuş gibi bir de oldukça doğal normal bir şey gibi davranmaya çalışmaları yok mu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
House of Cards ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı
İlginizi Çekebilir