House of the Dragon 2. Sezon Önümüzdeki Yaz Yayına Girecek

Tunay Şahin 2.11.2023 - 18:37
HBO, House of the Dragon 2. sezon için tarih verdi. Game of Thrones'un spin-off'ı 2024'ün yaz aylarında ekranlara geri dönecek.

House of the Dragon 2. sezon planlaması uzun zamandır yapılıyordu. Uzun süredir çekimleri yapılan dizinin post-prodüksiyon aşamasına girdiği doğrulandı. Game of Thrones spinoff'unun ikinci sezonunu 2024 yazının başlarında yayınlanacak.

House of the Dragon 2. Sezon 2024 Yaz Ayında Yayına Girecek

Bu sabah New York'ta düzenlenen ve basına ikinci sezonun ilk fragmanının gösterildiği bir HBO etkinliğinde Casey Bloys haberi doğruladı. SAG-AFTRA sözleşmeleri yerine Equity sözleşmeleriyle ağırlıklı olarak İngiliz oyunculardan oluşan dizi yaz boyunca çekimlerine devam edildi ve dizi post-prodüksiyon aşamasına ulaştı.

House of the Dragon 2. Sezon 2024 Yaz Ayında Yayına Girecek

Bloys başka bir yerde A Knight of the Seven Kingdoms'ın çekimlerine başlamayı umduklarını belirtti: Game of Thrones'un en yeni ön bölümü olan The Hedge Knight'ın çekimlerine ilkbaharda başlamayı umduklarını belirtti.

George R.R. Martin'in fantastik romanları Dunk & Egg'e dayanan bu dizi Nisan ayında onay aldı. Martin ve Ira Parker, Game of Thrones prequel dizisinin yazarları ve yürütücü yapımcılarıdır. Ryan Condal, Vince Gerardis ve House of the Dragon'un showrunner/ortak yaratıcısı Ryan Condal da yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Game of Thrones'ta yaşananlardan 172 yıl öncesinde geçen House of the Dragon'da Targaryen Hanesi'nin hikâyesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Paddy Considine, Rhys Ifans, Fabien Frankel, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best ve Sonoya Mizuno yer alıyor. Sara Hess, Vince Gerardis, 2. Sezon yönetmeni Alan Taylor ve 1. Sezon yönetmeni/ortak showrunner Miguel Sapochnik'in yanı sıra Ryan Condal ve George R.R. Martin yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. İkinci sezon on bölüm yerine sekiz bölümden oluşacak ve bu sayı birinci sezondan iki bölüm daha az olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 22:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2023 12:36
milleti diziyi unuttu bunlar halen daha 2.sezon yayımlayacak. zahmet olacak 5 sene sonra yayımlayın. sanki şerlok gibi 3-4 bölüm de araya asır sokuyorlar. hbolar kapatılsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
House of the Dragon 2. Sezon
İlginizi Çekebilir