1/3

HTC Desire EYE ile Selfie çekimler yeni boyut kazanıyor

Merlinin Kazanı 9.10.2014 - 11:54
Artık "selfie"ler daha güzel olacak!
HTC Desire EYE, dikkat çekici küçük kamera RE, Akıllı Göz Deneyimi (EYE Experience) ve Zoe, mobil görüntüleme ve daha fazlası için yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor.

Halen piyasada bulunan en iyi ön kamera ve sizi en iyi halinizle, tam merkeze yerleştiren yazılımı sayesinde, HTC Desire EYE hayatın büyük ve küçük anlarını yakalıyor.

13MP ön ve arka kameralara sahip olan HTC Desire EYE, harika fotoğraf ve videolar çekmeyi ve selfie (özçekim) sevenler için donatıldı. BSI sensörleri loş ışıklı koşullarda dahi net fotoğraflar yakalarken her iki kamera üzerindeki akıllı çift LED flaş ise, ortamdaki ışık düzeyleri daha da düştüğünde de sizi iyi gösteren, doğal tonlar sağlıyor.

HTC Desire EYE ile Selfie çekimler yeni boyut kazanıyor
Teknolojik yenilik ve tasarımda dünya lideri HTC, bugün yeni bir çığır açan farklı görüntüleme ürünlerinin piyasaya sürülmesi ile kullanıcılar ve sektör için yeni ve heyecan verici bir inovasyon döneminin başlangıcını müjdeledi. Mobil fotoğrafçılığın çehresini değiştiren HTC, dikkat çekici küçük kamera RE, kategoride dengeleri alt üst edecek yepyeni akıllı telefon HTC Desire EYE, HTC Akıllı Göz Deneyimi (Eye Experience) adıyla bilinen gelişmiş görüntüleme yazılımı ve son olarak işbirliğine dayalı bir video düzenleme topluluğu olan Zoe’yi piyasaya sürüyor.

HTC Corporation CEO’su Peter Chou “HTC’nin bugün bir defa daha insanların teknoloji hakkındaki düşüncelerini değiştirdiğini” belirterek şunları söyledi: “1997 yılında, insanların dizüstü bilgisayarlarını evde bırakarak güçlü, cep tipi akıllı telefon ile bilişimden yararlanabilmesine imkân verdik. Bugün de ileriye doğru benzer bir adım atıyoruz. HTC, inanılmaz donanımı eşsiz yazılım ile bir araya getirerek görüntüleme konusunda düşünüş biçimimizi de yeniden şekillendiriyor. Sizi vizörün arkasından alıp asıl ait olduğunuz yere, yani aksiyonun tam merkezine yerleştiriyoruz.”

HTC Desire EYE: En iyi selfie’ler (özçekimler)

Akıllı telefonlarda çığır açan inovasyon mirasına devam eden HTC, bugün şirketin yeni sınıfının en iyisi Desire modeli HTC Desire EYE’ın lansmanını yaptı. Halen piyasada bulunan en iyi ön kamera ve sizi en iyi halinizle, tam merkeze yerleştiren yazılım sayesinde, HTC Desire EYE hayatın büyük ve küçük anlarını mükemmel netlik içinde yakalıyor. Görüntü kalitesinden taviz vermeden zoomlama, kırpma ve baskı çıkartmanıza imkân veren detaylı görüntü kalitesi için pazara öncülük eden 13MP ön ve arka kameralara sahip olan HTC Desire EYE, harika fotoğraf ve videolar çekmeyi ve selfie’ler (özçekimler) yapmayı sevenler için eksiksiz şekilde donatıldı. BSI sensörleri loş ışıklı koşullarda dahi net fotoğraflar yakalarken her iki kamera üzerindeki akıllı çift LED flaş ise, ortamdaki ışık düzeyleri daha da düştüğünde de sizi iyi gösteren, doğal tonlar sağlıyor.

HTC Desire EYE ile Selfie çekimler yeni boyut kazanıyor
Üç gelişmiş mikrofon, o anda etrafınızda ne olursa olsun HTC’nin kendine has ses kalitesini daha da üst düzeylere çıkartarak net sese sahip normal ve görüntülü çağrıları güvence altına alıyor. HTC BoomSound™ ve nefes kesen 5,2 inçlik ekran, HTC Desire EYE’ı en üst düzey multimedya yardımcınız haline getirmek ve fotoğraf ve videolarınızı görüntülemenin mükemmel bir yolunu sunmak üzere bir araya geliyor.

Cesur, parlak, çift renkli, su geçirmez tek parça gövde tasarımı sadece şık olmakla kalmıyor, aynı zamanda odaklama için iki kademeli özel bir kamera tuşu ile sizi en iyi halinizle görüntülemenin mümkün olan en basit şekilde gerçekleştirilmesini ve tek elle dahi anında konforlu, harika çekimler yapabilmenizi de sağlıyor.