HTC One X+ devlerle karşı karşıya

Ali Osman Uz 2.10.2012 - 15:31
HTC’nin yeni amiral gemisi One X+’ın teknik özellikleri, piyasanın önde gelen diğer akıllı telefonlarına kıyasla ne başarılı?
Android ve Windows Phone işletim sistemi platformlarına öncülük eden firmalardan biri olan HTC, yeni bombasını bugün patlattı. Android pazarındaki yeni en güçlü akıllı telefonu olacak HTC One X+ modelini resmen tanıttı.

Techno-Labs olarak her amiral gemisi telefonun tanıtımdan sonra yaptığımız gibi, teknik özellik karşılaştırma tablosunu sizlere sunuyoruz. Bu kapsamda HTC One X+’ı piyanın öncü akıllı telefonları olan Samsung Galaxy S III, Nokia Lumia 920, iPhone 5, Motorola DROID RAZR HD ve LG Optimus G ile kıyasladık.
 

 
Yukarıdaki tabloya yorum yapmamız gerekirse; HTC’nin piyasaya çok büyük yenilikler vaat eden bir telefon sürdüğünü söylemeyiz. Yalnızca dört çekirdekli 1,7GHz’lik işlemcisi, rakiplerine kıyasla biraz daha hızlı görünüyor ancak buna da Benchmark sonuçlarından sonra yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır. Firmanın neredeyse 1 yıl boyunca süper özelliklere sahip başka bir telefon tanıtmayacağını göz önüne alırsak, 1GB RAM’in de artık yetersiz olduğunu söyleyebiliriz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 18:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
HTC One X+ devlerle karşı karşıya
İlginizi Çekebilir