HTC Vive'ın ertelenmesinde önemli bir yenilik yatıyor

Ersin Kılıç 22.12.2015 - 17:01
Firma ertelenme sebebini açıkladı.
HTC firmasının Valve ile ortaklaşa girdiği sanal gerçeklik ürünü HTC Vive bilindiği üzere beklenenden biraz daha geç çıkacak. Normalde bu ay çıkışını yapacak olan cihaz için firma geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile HTC Vive'ın Nisan ayında raflarda olacağını duyurmuştu.

HTC Vive'ın ertelenmesinde önemli bir yenilik yatıyor
Bu gecikmenin nedeni tam olarak verilmese de gecikme nedeni olarak oldukça önemli bir yenilik ibaresi verilmiş. Konuyla ilgili açıklama yapan HTC CEO'su Cher Wang yapılacak olan teknik yenilik ile ilgili "Kullanıcılarımızın daha sonradan sistemlerini değiştirmelerini istemiyoruz. Bu nedenle bu ertelemeyi yaptık" açıklamasına yer vermiş.

Bu değişim ile ilgili kesin bilgileri muhtemelen CES 2016 fuarında göreceğiz. Buna rağmen ertelemenin "yenilik" ibaresi ile vurgulanan bu değişimi muhtemelen dün yayınlanan haberlerde gizli. HTC Vive ile ilgili dün çıkan haberlerde sanal gerçeklik cihazının tasarımının ve kontrolcülerinin değiştiği ortaya çıkmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2015 19:55
Bence de aslında bu cihazlar için 2016 yerine 2017 en ideali olur. Çünkü istenilen sistemler günümüz için çok yüksek, ve buna rağmen o sistemlerle iyi görüntü bu ilk versiyonlarda alınamayacak, çünkü adam gibi görüntü kalitesi için 4K 8K lazım. Bunların 2. versiyonları asıl iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
HTC Vive'ın ertelenmesinde önemli bir yenilik yatıyor
İlginizi Çekebilir