Huawei GPU Turbo nedir?

Furkan Güler 18.09.2018 - 14:10
Huawei GPU Turbo ne işe yarıyor?

Huawei telefonlarını tam anlamıyla oyuncu telefonuna dönüştüren Huawei GPU Turbo nedir? Eskiye göre günümüze diğer oyun platformlarını çoğu anlamda geride bırakan mobil oyunculuk için geliştirilen Huawei GPU Turbo, normal Huawei telefonlarını küçük bir yazılımla oyun telefonuna dönüştürmeye yarıyor. Teoride bu teknoloji Grafik İşleme Birimi'ne (GPU) isteyen oyunların %30 daha düşük güç tüketimiyle, %60 daha yüksek performans göstermesini sağlamakta.

Huawei GPU Turbo teknolojisi ne işe yarıyor?

GPU Turbo teknolojisini elde etmek için ne yapmak gerekli? Eğer bir Huawei ve Honor marka akıllı telefona bu teknolojiye bedelsiz sahip olabiliyorsunuz. Ücretsiz olan bu teknoloji, Honor ve Huawei'nin yeni nesil telefonları yanı sıra eskiden piyasaya sürülmüş telefonlara çıkan bu özellik geride bıraktığımız ayda aldığı güncellemeyle performansını yükseltti.

iPhone ailesine ait modellere taş çıkartacak performans artışı sağlayan GPU Turbo, böylelikle Android tarafının elini de güçlendirmiş oldu. Ayrıca yeni nesil oyunları oynamak için güçlü işlemciye sahip yeni telefon almamıza engel olan bu teknoloji sayesinde, hali hazırda kullandığımız telefonları daha uzun süre kullanabiliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Huawei GPU Turbo nedir?
İlginizi Çekebilir