HUAWEI MatePad Pro 12.6 ofisteki en büyük yardımcınız

Basın Bülteni 2.03.2022 - 16:55
HUAWEI M-Pencil gibi aksesuarlarla HUAWEI MatePad Pro ofis çalışanları için harika bir araç haline geliyor

Düzenli bir masa tutmak, ihtiyacınız olan şeyleri ararken zamandan tasarruf etmenize ve işinizde verimliliği artırmanıza yardımcı olabilir. Dijital organizasyon ve zaman yönetimi de önemlidir. HarmonyOS 2 tabanlı HUAWEI MatePad Pro, ofis çalışanlarının üretken kalmasına ve iyi organize olmasına yardımcı olmak için bazı kullanışlı özellikler sunar. Tablet masaüstünün altında, sık kullanılan ve son kullanılan uygulamaları bulabileceğiniz bir Alt Uygulama Yuvası bulunur. Masaüstüne her gittiğinizde, e-posta taslağınızı tamamlamak için doğrudan E-posta uygulamasına veya toplantı tutanaklarının son halini almak için Not Defteri uygulamasına gidebilirsiniz. Bu ekran üzeri organizasyon, uygulamaları aramak için harcanan zamanı ortadan kaldırdığı için yararlıdır. 

HUAWEI MatePad Pro 12.6 ofisteki en büyük yardımcınız

HUAWEI MatePad Pro 12.6 ofisteki en büyük yardımcınız

Hizmet Widget'ları da size gönül rahatlığı verebilir. Birçok uygulama için widget oluşturabilir ve bunları Ana Ekrana ekleyebilirsiniz. Widget'lar kurulduktan sonra, uygulamalar başlatılmadan uygulamaların tüm önemli bilgilerini size gösterir. Örneğin, Takvim için bir widget oluşturduysanız, bu widget size gelecek randevuları gösterecek ve size hatırlatacaktır. Veya bir Not Defteri widget'ınız varsa, öncelikleriniz konusunda her zaman net olabilmeniz ve her bir görevi tam olarak ne zaman teslim etmeniz gerektiğini bilmeniz için size yapılacaklar listenizin anlık görüntüsünü verir.

İşyerinde dosyaları doğru klasörlerde tutmak, onları daha sonra bulmanızı kolaylaştırır. Aynı şekilde, HUAWEI MatePad Pro, güncellenmiş Dosya Yöneticisi ile dijital dosyalarınızla ilgilenir. Dosyaları, ihtiyacınız olan dosyalara hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz için daha temiz ve daha mantıklı bir şekilde sunan, tablete özel yan yana sütun düzenini kullanır. Dosyalarınızı uygun gördüğünüz şekilde düzenlemeniz için ızgara görünümü ve liste görünümü de vardır. Ayrıca sizi belirli dosya veya klasörlere götüren Ana ekran kısa yolları da oluşturabilirsiniz.

Not alma becerileri

İş için en iyi tabletlerden biri olan HUAWEI MatePad Pro, toplantılarda, seminerlerde ve diğer durumlarda daha iyi not almanıza yardımcı olur. HUAWEI M-Pencil, tablette el yazısı deneyimini artıran yenilikçi özellikleri destekler. Herhangi bir metin alanına yazmak için kalemi kullanmanıza izin veren FreeScript sayesinde ekran kalemi ve klavye arasında geçiş yapmanız gerekmez. Ayrıca, kalem aracını basit bir hareketle silgiye çevirmek ve kalemle ilgili araçları değiştirmek için kaleme iki kez dokunulması yeterli. Ayrıca elle çizilmiş şekilleri akıllıca normal şekillere dönüştüren Instant Shape ve geometrik şekilleri kolayca çizmenizi sağlayan Instant Table da vardır. Özellikle rakamlar ve çizelgeler içeren bir raporu düzenlerken bunun ne kadar yararlı olacağını hayal edin.

Verimli tarama ve düzenleme

HUAWEI MatePAd Pro App Multiplier'ı desteklediği için daha verimli okuyabilir ve bölünmüş bir pencerede iki dosyaya göz atabilirsiniz. İlk olarak, HUAWEI MatePad Pro'yu yatay moda çevirin. Daha sonra, Uygula App Multiplier'ı etkinleştirin ve haber uygulamasında bir makale açın. İlk sayfayı bitirip bir sonrakine geçtiğinizde, uygulamanın sol veya sağ tarafındaki boşlukta uygulama arayüzünü kaydırmanız yeterlidir. Bazen rapor yazmak için bir uygulamada iki dosyayı karşılaştırmamız gerekir. Güncellenmiş App Multiplier'ı da bunu yapabilir. İki dosyayı ekranın sol ve sağ taraflarına sabitleyen bir pencere kilidi özelliğine sahiptir, böylece onları esnek bir şekilde okuyabilir veya her biri için paralel olarak yukarı ve aşağı kaydırabilirsiniz. Bir kez daha HUAWEI MatePad Pro, işinizi daha az stres ve daha fazla esneklikle tamamlamanıza yardımcı olur.

Çoklu görev becerileri

Çoklu görevin bir çalışanın en değerli becerilerinden biri olduğuna inanılıyor. HUAWEI MatePad Pro, aynı anda birden fazla görevi yerine getirmenize izin vermek için Çoklu Pencere’nin en son sürümünü destekler. Birkaç basit adımda Çoklu Pencere yuvasını etkinleştirebilir ve tablet ekranında dört adede kadar uygulama penceresi açabilirsiniz.

Bu özellik, raporların veya tekliflerin derlenmesi için son derece yararlıdır. Elektronik tablo ve sunum gibi dosyaları ekranınızın sol ve sağ taraflarında aynı anda açıp düzenlemenize olanak tanır. Daha sonra metin ve sayıları kopyalayıp üzerlerine yapıştırabilirsiniz. Hızlı hesaplamalar için Hesap Makinesi ve müşteriniz veya iş arkadaşlarınızla tartışabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması gibi, üstlerine iki kayan pencere bile ekleyebilirsiniz. Çoklu görev stresli olabilir, ancak panik yapmayın. App Bubble, 10 adede kadar kayan pencere depolamanıza izin verir ve birden çok görev arasında hızla geçiş yaparak verimliliği büyük ölçüde artırır.

HUAWEI MatePad Pro 12.6 ofisteki en büyük yardımcınız

Son olarak, Çoklu Ekran İş Birliği özellikleri, işinizi daha verimli yapmak için hem dizüstü bilgisayarınızı hem de tabletinizi kullanmanıza yardımcı olur. Çoklu Ekran İşbirliğini kurmak için sadece birkaç adım gerekir. Bu iki cihaz bağlandıktan sonra seçebileceğiniz üç mod vardır. Genişletme modunda, HUAWEI MatePad Pro'yu dizüstü bilgisayarınız için taşınabilir, harici bir ekran olarak kullanabilirsiniz. Ayna modunda, dizüstü bilgisayarınızın ekranını tablete kopyalayabilirsiniz. Tablet tarafında herhangi bir şey girdiğinizde, aynı anda dizüstü bilgisayar ekranında gösterilecektir. Bu, özellikle yaratıcı çalışma için harikadır çünkü tablet, dizüstü bilgisayar için dijital çizim tableti görevi görebilir ve HUAWEI M-Pencil sizin sihirli kaleminiz olacaktır. Üçüncü mod, iki cihaz arasında belgeleri, görüntüleri veya videoları sürükleyip bırakmak için doğrudan dizüstü bilgisayarın faresini kullanmanıza izin veren Collaborate Modudur. Bu basit modları uygularken hiçbir veri kablosuna gerek yoktur.

12,6 inçlik HUAWEI MatePad Pro, 2. Nesil M-Pencil, Manyetik Klavye ve taşıma kılıfı aksesuarlarıyla birlikte 9.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinde satışa sunuldu. Ayrıca vade farksız 4 taksit fırsatı da kullanılabiliyor. MatePad Pro 12.6 ile MateView GT veya Sound Joy satın alan kullanıcılara, yüzde 10 ek sepet indirimi de yapılıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
HUAWEI MatePad Pro 12.6 ofisteki en büyük yardımcınız
İlginizi Çekebilir