Huawei MediaPad M5'in, ilk bakış / ön inceleme videosu

Furkan Sakoğlu 1.03.2018 - 11:03
Huawei'nin yeni tabletini inceledik
Teknoloji dünyasının son yıllardaki parlayan yıldızlarından biri olan Huawei, özellikle akıllı telefonları ile cep telefonu pazarında büyük bir pazar payına sahip oldu. Tasarımsal olarak şıklık ile kullanım kolaylığı arasında oldukça beğenilen bir çizgi yakalayan Huawei, akıllı cihazlarında kendi üretimi olan işlemcileri kullanması ve Leica imzalı kameraları ile büyük beğeni topluyor. Cep telefonu ile birlikte tablet pazarında da başarılı olan firma, geçtiğimiz günlerde başlayan 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde yeni tableti Huawei MediaPad M5'i tanıttı.

Huawei MediaPad M5 ilk bakış / ön inceleme

2K ekran çözünürlüğünü IPS panel üzerinde sunan Huawei MediaPad M5, yine Huawei'nin kendi üretimi olan HiSilicon Kirin 960 işlemciye sahip. 4 GB RAM ile birlikte gelen tabletimiz, 32, 64 ve 128 GB olmak üzere 3 farklı dahili hafıza seçeneği ile birlikte geliyor. Ayrıca tablet MicroSD kart slotu ile birlikte hafızasını 256 GB'a kadar yükseltmenize izin veriyor. 

Huawei MediaPad M5 teknik özellikler

Bizler de TechnoLabs ekibi olarak Huawei'nin yeni tabletini fuar içerisinde deneyimleme fırsatına eriştik. Hem iş hem de eğlence tarafında beklentilerimizi karşılayan MediaPad M5'in ön inceleme ve ilk bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Huawei MediaPad M5 ilk bakış videosu
İlginizi Çekebilir