Huawei Watch Fit 2 sağlık, moda ve teknolojiyi bir arada sunuyor

Basın Bülteni 17.08.2022 - 12:42
Huawei Watch Fit 2 kusursuz biçim ve olağanüstü işlevin mükemmel kombinasyonunu yepyeni bir düzeye taşıyor.

1.74 inç yuvarlatılmış dikdörtgen ekranıyla, sezgisel bir deneyim için kullanıcılarına yeni arayüz tasarımları sunuyor. Önceki modellerden farklı olarak HUAWEI WATCH FIT 2 bir hoparlörle birlikte geliyor ve kullanıcıların akıllı telefonlarını ellerine bile almadan Bluetooth üzerinden telefonla konuşmalarını kolaylaştırıyor.

Huawei Watch Fit 2 özelleştirilebilir tasarım

HUAWEI WATCH FIT 2 ince ve hafiftir, bileğinize tam oturur. 1.74 inç yuvarlak dikdörtgen AMOLED HD HUAWEI FullView ekran, olağanüstü netlikte canlı renkler sunan 336 PPI ve 336 x 480 piksel çözünürlük ile her ayrıntıyı sunacak kadar büyüktür.

Huawei Watch Fit 2 sağlık, moda ve teknolojiyi bir arada sunuyor

Akıllı saatin her modeli, tümü çeşitli çekici renklerde ve modaya uygun stillerde, yumuşak ve rahat silikondan, zarif deriden veya modaya uygun Milano kayışından oluşan geniş bir kayış yelpazesi ile benzersiz renk seçenekleriyle birlikte gelir. Bas-çıkar tasarım kayışları çıkarmayı kolaylaştırır, böylece kayışınızı kıyafetinize göre eşleştirebilirsiniz.

Saat yüzü de tarzınıza ve kişiliğinize uyacak şekilde kişiselleştirilebilir. Çeşitli stil ve renklerde saat kadranları arasından seçim yapın; hatta en sevdiğiniz fotoğrafları akıllı telefonunuzdan akıllı saatinize bir dokunuşla aktarmanıza ve anılarınızı bileğinizde sergilemenize olanak tanıyan saat kadranı bile var.

Akıllı yaşamı daha da geliştirin

Bir aramayı cevaplamak istiyorsunuz ama elleriniz dolu mu? Endişelenmeyin. HUAWEI WATCH FIT 2 artık mikrofona ek olarak bir hoparlörle birlikte geliyor. Aramalar, Bluetooth aracılığıyla kullanıcıların akıllı telefonlarından akıllı saatlerine aktarılabilir, böylece nerede olurlarsa olsunlar hareket halindeyken konuşabilirler. Ayrıca sevdiklerinizi aramayı kolaylaştırmak için HUAWEI Health Uygulamasına sık kullanılan kişileri de ekleyebilirsiniz. Kullanıcılar bir aramayı cevaplayamazlarsa, arayan kişiye tek bir dokunuşla özelleştirilmiş bir mesaj gönderebilirler.

Akıllıca çalışın, fit görünün

HUAWEI WATCH FIT 2 harika görünebilir, ancak görünüşü saatin sunduklarının sadece küçük bir kısmı. Koşu ve bisikletten dansa, atlamadan ekstrem sporlara kadar her şeyi kapsayan 97 egzersiz modu ile podyuma layık bir fitness deneyimi sunar.

Animasyonlu ve sesli bir akıllı spor koçu, 7 farklı egzersiz programıyla (açık ve kapalı alan koşusu, açık ve kapalı alan bisiklet hem havuzda hem de açık suda yüzme ve atlama) sizi geliştirmenize yardımcı olmak için izlemesi kolay animasyonlar sunar. Bu nedenle ister spor salonunda ister evde ister öğle yemeğinde ofiste hızlı bir antrenman yapıyor olun, kendiniz için doğru olanı bulmak çok kolay.

Fitness animasyonu ve sesli antrenör, daha sürükleyici bir ses deneyimi için geliştirilirken, kalp atış hızından kandaki oksijene ve uykuya kadar her şeyi izleyen bir dizi sağlık işlevi, kullanıcıların tüm gün, her gün sağlıklarını zahmetsizce takip etmelerine yardımcı oluyor. Spor Sahası modu, ilerlemenizi mükemmel bir doğrulukla izlerken, açık hava antrenmanları için optimum desteği sağlamak üzere kilometrenizi ve hızınızı daha hassas bir şekilde takip eder. Çift bantlı beş sistemli GNSS sayesinde, beş uydu sistemi birden kullanıldığından, nerede olursanız olun HUAWEI Watch Fit 2 yolunuzu bulmanıza yardımcı olacak.

Akıllı saat sadece çalışmayı daha üretken kılmakla kalmaz, aynı zamanda daha eğlenceli hale getirir. Yeni Rota İçe Aktarma ve Dışa Aktarma işlevi, koşucuların rotalarını arkadaşlarıyla paylaşmalarına ve onları katılmaya davet etmelerine olanak tanır, böylece arkadaşlarınızla aynı parkurda ancak farklı bir zamanda yarışabilirsiniz.

Ayrıca HUAWEI Health uygulamasında gün boyunca aktif kalmanıza yardımcı olan bir dizi sağlık aracı bulunuyor. HUAWEI WATCH FIT 2, stres ve adet döngülerini izlemenin yanı sıra yürüme, ayağa kalkma hatırlatmaları ve benzeri günlük aktif yaşam hatırlatmaları, ekstra çaba harcamadan sağlığınızın zirvesinde kalmanızı sağlar.

HUAWEI FIT 2 Siyah, Pembe Altın ve Mavi renk versiyonları 2.299 TL, beyaz deri kayışlı versiyon 2.699 TL ve gümüş metal kayışlı versiyon 2.999 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışta.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2022 19:48
Bu şekil halen hoşuma gitmiyor , bayan saati gibi duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Huawei Watch Fit 2 sağlık, moda ve teknolojiyi bir arada sunuyor
İlginizi Çekebilir