HUAWEI Watch FIT 2 serisi ön satışa çıktı

Basın Bülteni 9.06.2022 - 16:18
Hafiflik hissi ve şık tasarımıyla ön plana çıkan HUAWEI Watch FIT 2 Türkiye’de ön satışa çıktı

HUAWEI WATCH FIT 2 Serisi, kusursuz biçim ve olağanüstü işlevin mükemmel kombinasyonunu yepyeni bir düzeye taşıyor. Teknoloji ve modayı bir arada seven tüketiciler için özel tasarlanan bu saat, geliştirilmiş tasarımı ve sağlık deneyimi ile giriş seviyesi mükemmel bir akıllı saat.

HUAWEI Watch FIT 2 serisi Türkiye'de ön satışta

1,74 inç yuvarlatılmış dikdörtgen ekranıyla, daha da etkileşimli, sezgisel bir deneyim için yeni satranç tahtası arayüz tasarımıyla orijinal HUAWEI WATCH FIT'in arayüz tasarımını devralıyor. Önceki modellerden farklı olarak HUAWEI WATCH FIT 2 bir hoparlörle birlikte geliyor ve kullanıcıların akıllı telefonlarını ellerine bile almadan Bluetooth üzerinden telefonla konuşmalarını kolaylaştırıyor.

HUAWEI Watch FIT 2 serisi ön satışa çıktı

Fitness animasyonu ve sesli antrenör, daha sürükleyici bir ses deneyimi için geliştirilirken, kalp atış hızından kandaki oksijene ve uykuya kadar her şeyi izleyen bir dizi sağlık işlevi, kullanıcıların tüm gün, her gün sağlıklarını zahmetsizce takip etmelerine yardımcı oluyor.

Her tarza uygun şık tasarım

HUAWEI WATCH FIT 2 ilhamını, her şeyden önce kişiselleştirmeyi önemseyen mevcut neslin gençlerinden alıyor. Bu nedenle cihaz çeşitli renk seçenekleri ve şık saat yüzleri sunarak, böylece kullanıcıların kendilerine uyacak şekilde kolayca kişiselleştirebilmelerini sağlıyor. Cihaz aynı zamanda tek sekmeli saat kadranını da destekleyerek kullanıcıların akıllı telefonlarından akıllı saatlerine basit bir dokunuşla görüntü aktarmalarına olanak tanıyor.

HUAWEI WATCH FIT 2'nin her sürümü benzersiz bir renk seçeneğiyle gelir. Kullanıcılar, tümü çeşitli renk ve tarzlarda yumuşak ve rahat silikondan, zarif deriden veya modaya uygun Milanese kayıştan oluşan kayışları seçebilirler. Bas-çıkar tasarım, kayışları sorunsuz bir şekilde çıkarmalarını sağlar, böylece kullanıcılar kayışlarını ruh hallerine veya kıyafetlerine göre kolayca değiştirebilirler.

Tasarım her zamankinden daha zarif, bilekte tüy kadar hafif ve rahattır. 1,74 inç ekran, zengin ve canlı renkler sağlayan 336 PPI ve 336 x 480 piksel çözünürlüğü ile önceki modellere göre yüzde 18,6 daha büyük; böylece bir bakışta her ayrıntıyı almak kolay. Ekran ayrıca HUAWEI'nin kullanıcıların zahmetsizce ve sezgisel olarak yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapmalarını sağlayan yeni satranç tahtası tasarımına sahip.

HUAWEI WATCH FIT 2 artık mikrofona ek olarak bir hoparlörle birlikte geliyor. Aramalar, Bluetooth aracılığıyla kullanıcıların akıllı telefonlarından akıllı saatlerine aktarılabilir, böylece nerede olurlarsa olsunlar hareket halindeyken sohbet edebilirler. Ayrıca sevdiklerinizi aramayı kolaylaştırmak için HUAWEI Sağlık Uygulamasına sık kullanılan kişileri de ekleyebilirler. Kullanıcılar bir aramayı cevaplayamazlarsa, arayan kişiye tek bir dokunuşla özelleştirilmiş bir mesaj gönderebilirler.

HUAWEI Watch FIT 2 serisi ön satışa çıktı

Çift bantlı, beş sistemli GNSS, hareket lokasyonunun doğruluğunu arttırdığı için koşucular için de harika bir haber. Spor Sahası modu, kilometreyi ve hızı daha hassas bir şekilde takip ederken, yeni Rota İçe Aktarma ve Dışa Aktarma işlevi, kullanıcıların HUAWEI Sağlık uygulaması aracılığıyla rotalarını akıllı saate aktarmalarına olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca rotalarını arkadaşlarıyla paylaşabilir ve onları katılmaya davet ederek eğlenceli veya daha rekabetçi bir şekilde koşmalarına yardımcı olabilir.

HUAWEI WATCH FIT 2, akıllı yaşamın yanı sıra, egzersiz yönetimini ve sağlık izlemeyi kolaylaştırmak için HUAWEI Sağlık uygulaması da dahil olmak üzere yeni özellikler de sunuyor.

HUAWEI Sağlık uygulaması, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmenin bir dizi başka yoluna da sahip. Kullanıcılar, günlük adımlar, su içme, egzersizler ve daha fazlasını içeren benzersiz bir sağlıklı yaşam planı oluşturmak için, onlara her gün hatırlattığı, kullanıcıların sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürme konusunda kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için olumlu geri bildirimler sunan Sağlıklı Yaşam Yönetimini kullanabilir. Kullanıcıların gün boyunca aktif kalmayı hatırlamalarına yardımcı olmak için sesli ve animasyonlu bir hareket hatırlatıcısı bile var.

Akıllı saat ayrıca, kullanıcıların nabzını ve kan oksijen doygunluğunu (SpO2) doğru bir şekilde ölçen HUAWEI'nin yükseltilmiş HUAWEI TruSeen 5.0 kalp atış hızı izleme teknolojisi ile bir dizi sağlık verilerini de izler. Akıllı saat, her gece uykusunun farklı aşamalarını analiz edebilir ve bir dizi farklı uyku problemini tanımlayabilir ve çözümler sunabilir.

Diğer sağlık özellikleri arasında, her zaman hazırlıklı kalabilmeleri için kullanıcının kalp atış hızını, cilt sıcaklığını ve solunum hızını değerlendiren ve adet dönemini doğru bir şekilde tahmin eden ve önceden hatırlatan adet döngüsü yönetimi yer alır. HUAWEI WATCH FIT 2 ayrıca stresi yönetmeye yardımcı olur ve kullanıcılara bunalmaya başladıklarında yavaşlamalarını ve nefes almalarını hatırlatır.

Gelişmiş sağlık yönetimi, kullanıcıların hem fiziksel hem de zihinsel sağlıklarının zirvesinde kalmasına yardımcı olurken, sezgisel arayüz, akıllı telefon benzeri özellikler ve ara bağlantı, onu bileğinizden hiç çıkarmamanız için temel akıllı kişisel asistan haline getirir.

Egzersizlerinizden en iyi şekilde yararlanmanız için yepyeni egzersiz modları

Şık tasarımı, geniş ekranı ve kolay özelleştirilebilirliği ile HUAWEI WATCH FIT 2, muazzam bir estetik çekiciliğe sahiptir. Ama aynı zamanda sunacağı çok daha fazla şey vardır: Geliştirilmiş egzersiz deneyimi, ister deneyimli bir maraton koşucusu olsun, ister spora yeni başlayan biri olsun, fitness ile ilgilenen herkes için idealdir.

Sabah 6'da koşu, havuzda yüzme veya işe bisikletle gidip gelme fark etmeksizin herkesin en sevdiği egzersiz yöntemleri vardır ve kullanıcılar, kondisyonlarını kendi ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre uyarlamalarını sağlayan bir akıllı saat ister.

HUAWEI Watch FIT 2 serisi ön satışa çıktı

HUAWEI WATCH FIT 2, kullanıcıların her zaman, her yerde çalışmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış akıllı özelliklerle donatılmıştır; koşu ve bisikletten ağırlık çalışmasına, dansa, top oyunlarına, kış sporlarına ve daha fazlasına kadar her şey için 97 egzersiz modu vardır. Ayrıca, 7 seçili mod için, ısınma ve soğuma dahil olmak üzere izlemesi kolay sesli talimatlar ve gösteriler sunan yerleşik bir animasyonlu fitness antrenörü de var.

Koşucular özellikle HUAWEI WATCH FIT 2'ye bayılacaklar. HUAWEI'nin bir kullanıcının boyunu, yaşını, kilosunu, kondisyonunu ve koşu deneyimini profesyonel düzeyde bir antrenman planı oluşturmak için analiz eden Koşu Yeteneği Endeksi'ne (RAI) sahiptir. Veriler daha sonra otomatik olarak analiz edilir ve kullanıcının ilerlemesine göre eğitim önerileri ayarlanır; böylece sürekli olarak gelişir ve hedeflerine doğru etkin bir şekilde çalışırlar.

HUAWEI FIT 2 Siyah ve Pembe Altın versiyonları 2.299 TL, beyaz deri kayışlı versiyon 2.699 TL ve gümüş metal kayışlı versiyon 2.999 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. 17 Haziran itibariyle teslimatına başlanacak ürünlerde aynı zamanda sepette 300 TL indirim uygulanıyor. Tüketiciler ayrıca vade farksız 4 taksit imkanından da yararlanabiliyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
HUAWEI Watch FIT 2 serisi ön satışa çıktı
İlginizi Çekebilir