Huawei yayıncılara para kazandırıyor

Merlinin Kazanı 4.01.2021 - 17:43
Huawei Türkiye'de iş geliştirme müdürü olarak görev alan Kaan Arlı ile firmanın mevcut ürünlerini ve gelecek planlarını konuştuk.

Huawei bildiğiniz gibi alt yapı ile ilgili  yapmış olduğu atılımların yanı sıra çıkarmış olduğu ürünlerle de dünyanın sayılı firmaları arasında yer alıyor. Firma her ne kadar cep telefonları ile biliniyor olsa da son dönemde bu algıyı bir hayli yıkmış durumda. Bünyesinde tablet, notebook, kulaklık, akıllı saat ve hatta akıllı gözlük gibi gibi ürünleri barındıran firmanın ülkemizde de en çok tercih edilen markalardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Kaan Arlı ile Huawei ürünlerini ve firmanın yeni adımlarını konuştuk

Tabi Google ile yaşanan problemlerden sonra Huawei'nin farklı ve daha güçlü bir yola girdiği de bir gerçek. Bu bağlamda kendi market ve uygulamalarını geliştiren firma bu konuda da önemli güncellemeler yapıyor. Nitekim son olarak Huawei Mate 40 Pro incelemesinde de bu mağaza ve uygulamalar hakkında konuşmuştuk. Petal arama, petal harita gibi yeni uygulamalara da imza atan firmanın ileriye dönük önemli planları da bulunuyor.

İşte mevcut ürünler, uygulamalar, mağaza ve Huawei'nin başlıktan da anlayabileceğiniz gibi farklı alanda yapmış olduğu atılımları Huawei Türkiye İş Geliştirme Müdürü Kaan Arlı ile konuştuk.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Huawei yayıncılara para kazandırıyor
İlginizi Çekebilir