Hugh Grant ve Sophia Lillis, Dungeons & Dragons kadrosunda

Özgür Deveci 3.03.2021 - 13:57
Fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons & Dragons filminin oyuncu kadrosuna Hugh Grant ve Sophia Lillis dahil oldu.

Fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons and Dragons filminin oyuncu kadrosu genişliyor. Bridget Jones'un Günlüğü filmlerinde Daniel Cleaver karakterini canlandıran Hugh Grant ve Stephen King'in orijinal romanından uyarlanan It serisinde Beverly Marsh'a hayat veren Sophia Lillis, uyarlama filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Paramount Pictures, Hasbro ve eOne tarafından yapılan filmde Grant, hikayenin kötü adamını oynayacak. Filmin diğer yıldızları arasında Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page ve Justice Smith gibi başarılı isimler bulunuyor. Daha önce Spider-Man: Homecoming filminin senaryosunu yazan Johnathan Goldstein ve John Francis Daley, bu filmin senaryosunu da kaleme alacak. Bununla birlikte, filmin konusunun tamamen oyunun dünyasında mı geçeceği, yoksa farklı bir tema mı işleyeceği henüz belli değil.

Hugh Grant ve Sophia Lillis, Dungeons & Dragons kadrosunda

Dungeons & Dragons filminin oyuncu kadrosuna Hugh Grant ve Sophia Lillis dahil oldu

En popüler masaüstü rol yapma oyunlarından birisi olan Dungeons & Dragons, dünyanın dört bir yanındaki hikaye yazarlarının hayal gücünden beslenmeye devam ediyor. 46 yıl önce hayatımıza giren popüler fantastik rol yapma serisi, 40 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı. Öyle ki, Twitch ve YouTube platformlarında gerçekleşen yayınlarda hayranlarla buluşmaya devam ediyor.

Huge Grant'in son çalışmaları arasında HBO Altın Küre, SAG ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü adaylıklarını kazandığı The Undoing adlı drama filmi bulunuyor. Ayrıca aksiyon komedi filmi The Gentlemen'ın yönetmen koltuğunda oturan Guy Ritchie ile bir kez daha bir araya geldiği Five Eyes'da rol alıyor. Sophia Lillis ise, Netflix'in kısa ömürlü dizisi I Am Not Okay With This'de başrol oyuncusu olarak yer aldı. Buna ek olarak Amazon yayınlanan drama filmi Uncle Frank'te Beth Bledsoe karakterini canlandırdı.

Dungeons and Dragons filmi, 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hugh Grant ve Sophia Lillis, Dungeons & Dragons kadrosunda
İlginizi Çekebilir