Humankind çıkar çıkmaz Xbox Game Pass’e eklenecek

Eren Eroğlu 10.08.2021 - 17:53
Amplitude Studios tarafından geliştirilmekte olan strateji oyunu Humankind, çıkar çıkmaz Xbox Game Pass PC tarafına eklenecek.

Sega’ya ait bir stüdyo olan Amplitude Studios tarafından geliştirilmekte olan 4x strateji oyunu Humankind’ın 17 Ağustos 2021’de çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass PC tarafınada ekleneceği resmi olarak duyuruldu. Geçen ay oldukça başarılı bir kapalı beta geçiren yapım, Sega ve strateji diyince akıllara her ne kadar ilk Total War’ı getiriyor olsa da, Humankind’ı Civilization benzeri bir oyun olarak adlandırabiliriz.

Humankind çıkar çıkmaz Xbox Game Pass’e eklenecek

Steam tarafında 269 TL gibi bir fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış olan yapım, çıktığı ilk günden itibaren Xbox Game Pass PC tarafına eklenecek. Amplitude Studios’un yeni strateji oyununda, insanlık tarihini yeniden yazabilecek ve kendi eşsiz uygarlığınızı yaratabileceksiniz. İçerisinde oldukça fazla çeşitlilik barındıran bu yapımda, gerçekleştirdiğiniz her eylem ve yaptığınız ahlaki seçimle uygarlığınızı özelleştirirken, şöhret sistemiyle belirli bir üne ulaşacaksınız.

Humankind çıkar çıkmaz Xbox Game Pass’e eklenecek

Derin taktiksel savaşlarda stratejik becerilerinizi gösterip, uygarlığınızı genişletebileceğiniz veya istediğiniz gibi yönetebileceğiniz Humankind, 17 Ağustos 2021 tarihinde Steam, Epic Games, Stadia, MacOS ve Xbox Game Pass PC aracılığıyla piyasaya sürülecek. Eğer Xbox Game Pass Ultimate veya PC için Xbox Game Pass aboneliklerinden herhangi birine sahipseniz, oyunu çıktığı ilk günden itibaren aboneliğiniz dahilinde herhangi bir ek ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 11.08.2021 04:35
Çok iyi haber yahu.Strateji severler için mükemmel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Humankind çıkar çıkmaz Xbox Game Pass’e eklenecek
İlginizi Çekebilir