Humble Bundle da destek kampanyasına katılıyor

Murat Oktay 18.02.2023 - 14:36
Humble Bundle, iş ortaklarını da yanına alarak Türkiye ve Suriye için büyük bir yardım kampanyası düzenleyeceğini açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki depremin ardından büyük bir felakete uğrayan Türkiye ve Suriye'deki insanlara bir yardım eli de Humble Bundle'dan geliyor.

Humble Bundle da destek kampanyasına katılıyor

Firma Twtitter üzerinden yaptığı açıklamada iş ortaklarından da destek almak için görüştüğünü bildiriyor. Bu sayede muhtemelen oyun firmalarından gelen en büyük destek olacak gibi. Açıklama aşağıda görebilirsiniz. Tercümesini de hemen altına ekliyoruz. Teşekkürler Humble Bundle. Kimi firmaların aksine, bize ihtiyacımız olan günde kimin yanında olduğunu gösterdiniz.

"Bu ay Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremler yıkıcı bir insani kriz yarattı.

Trajik sonuçlar ortaya çıkmaya devam ederken, bu felaketin ardından yardım sağlamak için güçlerimizi nasıl birleştirebileceğimiz konusunda sektördeki dostlarımız ve yardım ortaklarımızla görüşmeler yapıyoruz.

Şu anda gelirlerin bir kısmı Direct Relief'in deprem müdahalesini destekleyecek birden fazla pakete sahipken, etkilerin daha uzun süre hissedileceği ve toparlanmaya giden yolun Türkiye ve Suriye'deki insanlar için son derece zorlu olmaya devam edeceği açık.

Bunu göz önünde bulundurarak, tamamen hayırseverlik için bir paket şeklinde daha büyük bir işbirliği çabası üzerinde aktif olarak çalışıyoruz ve yakında daha fazla bilgi paylaşmayı umuyoruz.

Bu kritik ihtiyaç döneminde Türkiye ve Suriye halkına destek olmak için ulaşan herkese teşekkürler.

Humble"

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 19.02.2023 04:09
Teşekkürler Humble Bundle... Bungie, Riot Games, Pubg ve Knight Online. Bu firmalar basından okuduğum kadarıyla yardımda bulunan, Türk oyuncusunun bu zor zamanlarında yanında olmak için çaba gösteren firmalar...

Öte yandan Ubisoft, rockstar, activision, capcom, square enix ve daha nice inatla, ısrarla oyunlarına Türkçe dil desteği dahi çıkarmayan firmalar. Acaba bu firmaların da bu konuda bir desteği ya da çabası oldu mu??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Humble Bundle da destek kampanyasına katılıyor
İlginizi Çekebilir