Humble Bundle üzerinde dövüş oyunlarında büyük indirim var

Mehmet Atilla Turan 28.02.2018 - 16:12
Beklediği gibi bu fırsat Humble Bundle'dan geliyor.

Dövüş oyunları sekmesinde bazı önemli isimler vardır. Bunlardan birkaçı Tekken, Street Fighter, Mortal Kombat ve Injustice gibi yapımlar sayılabilir. Fakat dövüş oyunları aslında arka planda çoğu oyunu bulunan nadir türlerden biridir. Yakın zamanda popülerleşen 2D, 2.5D ve anime bazlı dövüş oyunları bir hayli ilgi çekmeye devam ediyor. Bunun farkında olan Humble Bundle ise türe alışmak isteyen oyunculara harika bir iyilik yaptı.

Fırsatta bulunan çoğu oyunun aşırı pozitif bir puanı var!

Humble Bundle, bu seferki toplama fırsatında, belirttiğimiz gibi bağımsız türdeki dövüş oyunlarında harika bir seçenek sunuyor. "Humble Brawler Bundle" ismindeki bu toplamada BlazBlue, Guilty Gear, Rivals of Aether, Skullgirls ve Arcana Heart gibi az oynanan fakat sağlam dövüş oyunları bulunuyor. "İstediğiniz fiyatı ödeyin" sekmesinde Guilty Gear XX ACORE CORE PLUS R, BlazBlue: Continuum Shift Extend ve Skullgirls'e sahip olabilirsiniz. Bu fırsatın üstüne $5.50 (20TL) gibi bir fiyat eklerseniz Arcana Heart III ve Street Fighter vs. Tekken'e sahip olabilirsiniz.

Eğer daha da cömert hissediyor ve toplamadaki tüm oyunlara sahip olmak istiyorsanız $9 (34TL) gibi bir fiyat vererek saydığımız tüm oyunlar ve Rivals of Aether ve Guilty Gear Xrd -SIGN-'e sahip olabilirsiniz. Fırsatı "Ben de göreyim". diyorsanız Humble Bundle sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Humble Brawler Bundle'ın fırsatı ise iki hafta boyunca sürecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Humble Bundle üzerinde dövüş oyunlarında büyük indirim var
İlginizi Çekebilir