Humble Bundle'ın yeni paketi belli oldu: Tom Clancy

Alperen Yüksel Altuğ 1.09.2015 - 23:19
Fakat, tek bir sıkıntı var
Artık djital oyun ve yazılım satış platformları, kutulu olan oyun ve yazılım satışlarını açık bir ara ile geçtiğini kabul ediyoruz. Özellikle dijital ortamda yapılan indirimler ve kolay erişebilir olması da, bu yöntem ile yapılan satışların oranını bir hayli arttırıyor. Dijital oyun satış sitelerinden biri olan ve çıkardığı paketler ile neredeyse sudan ucuz fiyatlar ile birçok oyun serisini kütüphanemize eklediğimizi sağlana Humble Bundle, bu sefer efsanevi Tom Clancy serisi ile karşımıza çıktı.

Tom Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's Rainbow Six 3 Gold (Raven Shield / Athena Sword),
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory, Tom Clancy's Ghost Recon oyunlarına ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege Beta koduna tam olarak 1 Dolar karşılığında satın alabilirsiniz.

Humble Bundle'ın yeni paketi belli oldu: Tom Clancy
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction (Deluxe Edition), Tom Clancy's Splinter Cell ve daha eklenecek olan pakete ve yukarıdaki oyunları içeren paketin satış fiyatı ise şu an için 7.05 Dolar olduğunu belirtelim. İlerleyen zamanlarda ise, bu paketin fiyat olarak artacağınıda hatırlatalım.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
ve Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier oyunları ile birlikte yukarıdaki iki paketin içerdiği oyunları ise 10 Dolar karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Humble Bundle'ın yeni paketi belli oldu: Tom Clancy
Son paket ise; Tom Clancy's Rainbow Six Siege için ön sipariş, Tom Clancy's Rainbow Six Siege için özel bir T-shirt ve Humble Store'da yer alan herhangi bir Ubisoft'un üç adet oyununa %66'lık bir indirimi barındırıyor. Bu paketin ise, 75 Dolar olduğunu belirtelim.

Bütün paketleri incelediğimiz zaman, ciddi anlamda kaçnaz bir indirim olduğunu söyleyebiliriz. Fakat tek sıkıntının ise, verilen ürün anahtarlarının Uplay üzerinden etkinleştirilmesi olduğunu görmekteyiz. Tom Clancy Humble Bundle paketine buradan göz atabilirsiniz.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2015 20:38
Ben bu paketi almak istiyorum ama uplayle ikgili sıkıntıyı anlamadım. Sorun nedir neden almamaliyim? Alırsam ne sıkıntı yaşarım? Uplay parali mi?
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2015 12:06
boşver al gitsin ben uplay de hiç sıkıntı yaşamıyorum. kızanlarda ubisoft a kızdıklarından böyle. steam key d eolsa oyunlar ubisoft oyunu olduğundna uplay olmadan açılmayacak zaten neyin inadı ise sanki hiçbiri uplay oyunu oynamıyormuş gibi steam de...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2015 10:48
Nvidia six siege beta kodunu zaten bedava veriyor boşuna para vermeyin buna.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2015 04:05
steame verse bile uplay e baglanıcaktınız bu neyın kafası ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2015 01:20
bencede uplay biraz zirveye çıksın.herkeste koyu bir steam fanatikliği başlamış,gençler bazı şeyleri anlamıyorsunuz steame sağlam bir rakip iki firmayı ve hemde bizi olumlu yönde etkiler.Steam tek başına tüm oyun sektörünü ele geçirmesi hepimizin sonu olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blaze_04
Blaze_04 2.09.2015 10:34
Humble Bundle bu aralar Uplay i canlandırmak için çalışıyor.Önce Might&Magic şimdide bu.
Alınırmı peki? Kesinlikle ALINMAZ!
İsteseler Steamdede aktivite yaparlardı.Ama Uplay için isterse 0.01 kuruş olsun asla bir oyun almam.
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2015 20:55
alacaktım uplay denilince asla dedim ben o firmaya tek kuruş para daha vermem haram olsun hepsi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Humble Bundle'ın yeni paketi belli oldu: Tom Clancy
İlginizi Çekebilir