Hunger Games, gerçek oluyor!

Ceyda Doğan 13.11.2013 - 14:20
Bu park, bildiğiniz parklara benzemez
Gary Ross'un yönetmenliğinde vizyona giren Hunger Games yani Açık Oyunları, gerçekten var olsaydı neler olurdu bir düşünün. Konuyu bilmeyenler için ufak bir hatırlatma yapalım. Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkentin etrafındaki 12 bölge bir hat boyunca sıralanmıştır. Bütün bölgeler, her yıl yapılan Açlık Oyunları’nın yarışmasına yaşları 12-18 arasında değişen bir erkek ve bir kız çocuğu göndermek zorundadır. Açlık Oyunları TV’den yayınlanan ölümüne bir kavgadır. İlk film, 23 Mart 2012'de vizyona girmişti. İkinci film ise ülkemizde 22 Kasım'da vizyona girecek.

Hunger Games, gerçek oluyor!
Tanınan yapım şirketlerinden Lionsgate, Suzanne Collins’in Açlık Oyunları adlı roman serisinden sinemaya uyarlanan filmlere dayalı tema parkı kurmayı planlıyor. Lionsgate CEO’su Jon Feltheimer, düzenlediği basın toplantısında iki farklı yerde bu parkı kurmayı planladığını açıkladı. Bu fikir, film serisinin ticari ürünleriden kazanılacak olan gelir, yapım şirketlerinin yüzünü güldürmeye yetti ancak filmin temasını taşıyan çocuk kamplarının, şiddete eğilimi arttırma durumu söz konusu olabilir. Bu da tarışmalara neden olan çok öenmli bir konu haline geldi.

Hatta geçtiğimiz yıl birkaç yarışmacının ormanda birbirilerini öldürerek hayatta kalmasını anlatan Açlık Oyunları, daha önce bir yarışma programına uyarlanmasıyla da gündeme gelmişti ancak sonrasında bu proje geri plana atılmıştı. Bakalım Açlık Oyunları, gerçekten park haline getirilebilecek mi? Yoksa gündeme gelen yarışma programı gibi geri plana mı atılacak?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunger Games, gerçek oluyor!
İlginizi Çekebilir