Hunt: Showdown için ilk büyük içerik güncellemesi yayınlandı

Hürkan Çalışkan 12.05.2018 - 13:49
Güncelleme yeni içerikleri oyuna dahil ediyor.

Crytek tarafından geliştirilen, hayatta kalma ve korku ögelerini bünyesinde barındıran Hunt: Showdown için ilk büyük  içerik güncellemesi Steam üzerinde yayınlandı. Güncelleme ile gelen eklemelerin yanı sıra, erken erişim başlığı altında çeşitli ayarlar, hata düzeltmeleri ve değişikliği oyuna dahil ediliyor.

Yeni içerikler yanında hata düzeltmeleri de mevcut

İçerik güncellemesi ile oyuncular, oyun alanı içerisinde konumlanmış beş yeni silaha sahip olabilirken, iki yeni taktiksel bombaya ve on bir yeni Hunter kıyafetine erişme şansını elde ediyor. Güncellemenin en büyük hedeflerinden biri, oyuncuların geri bildirimleri sonucu seviye mimarisi ve düzeni üzerinde ayarlamalar yaparak kampçıların avantajlarını azaltmanın yanı sıra,  patronu başarılı şekilde alt edebilen oyuncular için çeşitli ödüller oyuna dahil etmek oluyor. Oyunda ayrıca çeşitli silah özellikleri,  avcılar ve sesler ile ilgili bazı değişiklik ve eklemeler de mevcut.

Hunt: Showdown bünyesinde pek çok küçük değişiklik de yapıldı. Düşme hasarı eklendi, harita okunabilirliği iyileştirildi ve oyuncuların oyun içi ses seviyesinin yeniden dengelenmesi gibi iyileştirmeler ve daha fazlası oyuna dahil edildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2018 15:35
"Patron" evet... anlamaktayız. Bazı kelimeler vardır ki artık Türkçe içerisinde de (özellikle oyuncu kesimini) rahatsız etmez (bkz. "Boss"). Ama siz onu çevirdiğiniz zaman; Merhaba Google Translate oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown için ilk önemli içerik güncellemesi geldi
İlginizi Çekebilir