Hunt: Showdown'ın E3 2018 videosunda yeni canavar tanıtıldı

Furkan Güler 12.06.2018 - 15:10
Oyunu oynarken hep diken üstünde olacağız.

Crytek'in, Battle Royale türüne hediye ettiği oyun Hunt: Showdown'ın yeni oynanış videosu paylaşıldı. Geride bıraktığımız aylarda kapalı beta sürecinden geçen oyun, genel olarak oyuncuları memnun etmişti. Yayınlanan yeni oynanış fragmanında oyuna eklenen yeni canavarı görme şansı elde ediyoruz. Sadece göllerde yaşayabilen bu canavar, diğer canavarlardan daha korkunç ve ürkütücü gözüküyor.

Hunt: Showdown'ın E3 videosu yayınlandı

Kapalı beta döneminde iki adet canavarı oyunculara gösteren yapıma ilerleyen dönemlerde daha fazla canavar eklenecektir. Diğer bir yandan oyunun optimizasyon çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Kapalı beta sürümünde çok iyi bir CPU'da bile sıkıntılar çıkartan Hunt: Showdown, muhtemelen çıktığı zaman pek fazla optimizasyon sıkıntısı içermeyecektir. 

Battle Royale yapımları arasında kendini oynanış mekanikleri sayesinde belli eden Hunt: Showdown, oyuncuların ilgisini çekse de hali hazırda Fortnite ve PUBG gibi pazarı domine etti. Ancak Crytek eğer oyuna oyuncuların ilgisini çekecek çok özel bir içerik eklerse, işlerin değişeceğini söyleyebiliriz. Farklı tarzda PvP yapısı sayesinde oyuncuları her saniye diken üstüne tutan Hunt: Showdown, tüm bunların yanında Türkçe dil desteğine de sahip olarak gelecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2018 22:54
Birbirlerini avlama mantığı nedir? Canavarları anladım da
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2018 14:21
Dostum haritada 1 yada iki boss bulunuyor, sen gidip boss u avlarsan yerin belli oluyor diger avcilar senin aldigin ganimeti almaya calisiyorlar. Olay bu 10 tane avci var amaclari boss u kesmek :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2018 15:44
yanlış cümle kurmayın artık herifler marsa gitti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown'ın E3 videosunda yeni canavar gösteriliyor
İlginizi Çekebilir