Crytek'in yeni oyunu Hunt: Showdown'ın kapalı beta tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 19.01.2018 - 10:43
Crytek'in yeni oyunu betası ile geliyor

Crytek'in merakla beklenen yeni oyunu Hunt: Showdown için bir kapalı beta süreci gerçekleşeceği geçtiğimiz aylarda açıklanmış buna rağmen betanın tam tarihi verilmemişti. İşte daha önce Ocak ayında olacağı belirtilen kapalı betanın tarihleri nihayet belli oldu. 

Hunt: Showdown için kapalı beta yapılacak

Yapılan bu açıklamaya göre oyunun kapalı betası 31 Ocak 2018'de başlayacak.  Kapalı beta için oyuncuların kayıt olanlardan rastgele bir şekilde seçileceği de gelen bilgiler arasında. Ayrıca bu beta süresince yapım ekibinin oyundaki bazı dengelemeler üzerine çalışacağı da rapor edilmiş.

Daha önce oyunun yapımcılarından biri olan Fatih Özbayram " Kapalı beta , oyunculardan geri dönüş almak için bizim ilk şansımız olacak ve oyun ile nasıl etkileşime geçeceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Sınırlı sayıda oyuncular ile yapılacak olan testlerden sonra, bir sonraki aşamada daha çok oyuncuyu davet oyunu test etmeleri için davet edeceğiz. Bu da oyun geliştiricileri ve oyuncular arasındaki ilk bağı oluşturacak olan aşama olacak . Bu sayede oyuncuların bize yapacağı geri dönüşleri daha iyi inceleyebileceğiz ." açıklamasında bulunmuştu.

Hunt Showdown nasıl bir oyun?

Henüz erken erişim tarihi verilmeyen Hunt Showdown'da haritada yer alan ipuçlarını toplayarak avımıza doğru ilerlemeye çalışıyoruz. İki kişi olarak oynayabileceğimiz yapımda ayrıca haritada yer alan diğer oyunculara karşı da mücadele edeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown'ın kapalı beta tarihi sonunda netleşti
İlginizi Çekebilir