Hyper Scape 2.sezonu başladı

Ersin Kılıç 7.10.2020 - 11:42
Ubisoft'un çatılarda dolaştığımız Battle Royale oyunu Hyper Scape'in Akıbet isimli 2.sezonu yeni özellikler ile birlikte başladı.

Hyper Scape, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, kentsel, yüksek tempolu, oynaması ücretsiz bir Battle Royale oyunudur. Sanal Neo-Arcadia şehrinde geçen bu oyunda, 100'e kadar oyuncu, Hyper Scape'in şampiyonu olmak için karşı karşıya geliyor. Battle Royale oyun türüne yeni bir bakış açısı getiren Hyper Scape, hack’ler, füzyonlar, çöküş, çatışma aşaması ve diğer özelliklerle yenilikçi bir oynanış sunar.

2. Sezon: Akıbet’te Hyper Scape; yeni bir hack, bir silah, Hyper Scape Crowncast özellikleri, oynanış bilgisi, yeni bir Savaş Kartı ve özelleştirme ögeleri gibi yeni içerikler sunuyor.

Ubisoft, Hyper Scape 2.sezonunun başladığını duyurdu

 

Bu sezon boyunca oyuncular, yeni bir bölge keşfetme ve de belirli bir süre sonra patlayan yapışkan patlayıcıları fırlatan yeni bir silah olan Atrax'ı deneme şansı yakalayacak. Sezon boyunca, oyuncuların yatay bir platformu konuşlandırarak rahatça gezinmelerine yardımcı olan ve yeni yaratıcı fırsatlar sunan Platform hack’i, sezon ortasında sınırlı bir süreyle gelecek.

Hyper Scape 2. sezon boyunca, İkili Taç Hücumu ve Zemin Lava dahil olmak üzere yepyeni sınırlı süreli oyun modları da sunacak. Platform hack’i, yerin ölümcül bir magmaya dönüştüğü Zemin Lava için çok önemli olacak. Bu yeni modların yanı sıra 2. sezonda Taç Hücumu, Grup Savaşı ve Turbo Modu geri gelecek ve daha fazlası da sezonun ilerleyen zamanlarında açıklanacak.

Yeni Memorial bölgesi ve simgesel yapısı, Mathieu Eiffel'in 1. sezondaki gizli laboratuvarının bulunduğu Unity Hill'in tepesinde, Neo-Arcadia'nın kuzeyinde yer almaktadır. Karartma’dan zarar gören insanları onurlandırmak için Prisma Dimensions tarafından inşa edilen Memorial simgesel yapısı, diğer dokuz Neo-Arcadia simgesel yapısı ile aynı türden ganimet yoğunluğu ve çatışma fırsatları sunan etkileyici bir anıttır. Bir tepenin üzerinde bulunduğu için, sanal şehrin tüm bölgelerine harika görüş açıları sağlar.

2. sezonda bulunan sınırlı süreli modlar arasında Solo Taç Hücumu, sezon boyunca yepyeni bir özellik olan İkinci Şanslar ile geri dönecek ve oyunun erken safhalarında elenen oyuncuların oyuna yeniden girmesine ve oynamaya devam etmesine olanak tanıyacak. Hayranların en sevdiği Grup Savaşı da 2. sezonda sınırlı süreli bir oyun modu olarak geri gelecek ve onu daha da eğlenceli ve erişilebilir hale getirmek için bazı değişiklikler içerecek.

2. sezonun önemli anlarından biriyse, 20 Ekim'de başlayıp 3 Kasım'da sona erecek olan Cadılar Bayramı etkinliğinin başlangıcı olacak. Etkinlik sırasında, Solo Taç Hücumu (2. sezon 3. hafta) ve Kara Pus Ekibi sınırlı süreli oyun modlarında olduğu gibi, Ekip Taç Hücumu oyun modu gece oynanabilecek. Cadılar Bayramı etkinliği tam bir Cadılar Bayramı atmosferi ile gelecek, Neo-Arcadia, oyun merkezi ve lobi ürkütücü görünümlere sahip olacak. Etkinlik boyunca oyun mağazasında özel kozmetik eşyalar bulunacak.

HYPER SCAPE CROWNCAST UZANTISI İÇİN YENİ GÜNCELLEMELER

İzleyicilere savaşta gerçek zamanlı etki sağlayan Etkinlikleri Oyla özelliği, 2. sezonda Sonsuz Kayma adlı yeni bir etkinlik kartıyla güncellendi. Bir Sonsuz Kayma etkinliği sırasında, oyuncuların kaymaları çok daha uzun, hatta neredeyse sonsuzdur. Ancak yine de çarpışmalar veya oyuncu eylemleriyle kesintiye uğrayabilir. Şu anda, Hyper Scape Crowncast uzantısında toplamda dokuz etkinlik kartı bulunmaktadır.

Hyper Scape’in ilk sezonu, yenilikçi Hyper Scape Crowncast Twitch uzantısına yeni bir özellik getirmişti: “Tebrikler” özelliği, izleyicilerin bir yayıncının maçında oyun içi görsel efektler üreterek desteklemesine ve tepki vermesine olanak tanıyan bir araç. 2. sezon, Twitch'te Bit kullanarak satın alınabilecek yeni Efsanevi Tebrikler sunacak.

YENİ OYUN ÖZELLİKLERİ

2. sezon için yeni bir sıralama sistemi bulunacak ve oyuncuların diğer yarışmacılar arasında nasıl ilerlediklerini görmelerini sağlayacak. Sıralama, her oyuncunun en iyi on maçına göre oluşturulacak; Bronz, Gümüş, Altın, Platin, Elmas veya Şampiyon. Sıralama için yalnızca Ekip Taç Hücumu’nda oynanan maçlar sayılacak.

2. sezonun başlamasından itibaren, oyuncular Hyper Scape oynadıkları her gün için bir Günlük Hediye alacaklar. Günlük Hediye, Savaş Puanları veya kozmetik eşyalar gibi farklı ögeler içerebilir. Ayrıca oyuncular, verilen ortalama hasar veya K/D oranı gibi bilgileri içeren kendi ve takım arkadaşlarının oyuncu profillerine de erişebilecek. 

2. SEZON SAVAŞ KARTI

Hyper Scape 2. Sezon ayrıca, sezon boyunca açabileceğiniz 100 kademeli özel kozmetik eşyalar içeren yeni Ücretsiz ve Seçkin Savaş Kartlarını içerir. 950 Bitcrown için mevcut olan Seçkin Savaş Kartı, Sokak Dövüşçüsü Mondragon kıyafetini anında açar. Hyper Savaş Kartı, Sokak Dövüşçüsü Mondragon, İsyankâr Basilisk ve Tsubame Ace kıyafetlerinin yanı sıra 25 Savaş Kartı kademesini de anında açar. 2.500 Bitcrown karşılığında alınabilir. 2. Sezon Seçkin Savaş Kartı, bir şampiyon kıyafeti ve bir katılım kapsülü dahil olmak üzere Assassin's Creed markasından esinlenen özel ögeler içerir.

Oyuncular, sadece oyunu oynayarak veya Ubisoft ya da birinci taraf mağazalardan gerçek parayla Bitcrown paketleri satın alarak Bitcrown elde edebilirler. İzleyiciler, savaş kartlarını Hyper Scape Crowncast uzantısı etkinken Twitch'te Hyper Scape yayınlarını izleyerek ilerletebilirler. Semboller, şampiyonlar, kapsüller, hareketler, menzilli ve yakın dövüş silahları ve silah kaplamaları gibi ek özelleştirme ögeleri oyun içi mağazada bulunacak. 2. sezon, Epik ögeler ve 2.875 Bitcrown içeren yepyeni bir Başlangıç paketi de içerecek. PlayStation + üyeleri, özel bir şampiyon kıyafeti ve özel bir silah kaplaması içeren yeni bir ücretsiz 2. Sezon PS + paketi edinecek.

Hyper Scape 2.sezonu başladı

2. SEZONUN HİKAYESİ: HYPER SCAPE GİZEMİNİ KORUYOR

Karartma’nın ardından, şu anda Prisma Dimensions'ın tek yöneticisi olan Dr. Tan, şirketini "başarısız olamayacak kadar büyük" olarak kabul ediyor. Gazeteci Nahari, Karartma kayıplarını araştırmaya başlıyor ve kardeşi Simon'un komada olduğunu öğrenen Amandine Romée ile iletişime geçiyor. Amandine gizemli bir mesaj aldığında ikisi birlikte çalışarak ipuçlarını çözmeye başlıyorlar...

Oyuncular her hafta, 2. sezonun hikayesini ve bilgisini daha derinlemesine incelemek için yeni Bellek Parçaları toplayabilirler. Ek olarak, Amandine’in hikayesi Hyper Scape çizgi romanının 2. sayısında yer alacak ve 2. sezon boyunca bölümler halinde yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hyper Scape 2.sezonu başladı
İlginizi Çekebilir