Hyper Scape açık betası başladı

Ersin Kılıç 13.07.2020 - 15:24
Dün akşam düzenlenen Ubifost Forward etkinliğ ile birlikte firmanın Battle Royale oyunu Hyper Scape'in betası da başladı.

Hyper Scape, ücretsiz oynanabilen yüksek tempolu kentsel bir Battle Royale birinci şahıs nişancı oyunudur. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Hyper Scape, 2054’te uzak bir gelecekte geçiyor ve 100'e kadar Katılımcı, taçlandırılmış bir şampiyon olup aksiyon dolu ve yüksek tempolu maçlar yapmak için sanal Neo-Arcadia şehrine iniyor

Hyper Scape açık betası başladı

Bu Açık Beta sırasında, Hyper Scape, ana Battle Royale modunun 100 kişilik herkesin tek başına olacağı bir versiyonu olan Crown Rush Solo'yu, daha önce mevcut olan 3 kişilik kadro modu Crown Rush Squad’dan sonra başlatacak. Açık Beta ayrıca iki yeni sınırlı zaman modu içerecektir: Hack Runner Squad ve Turbo Mode Squad. Ek olarak, Açık Beta yeni bir hack olan Shockwave ve yeni bir silah olan Harpy’i içerir. Bu eklemeler önceden Teknik Test'te mevcut olan dokuz silah ve dokuz hacke ilave olarak gelir. 

Hyper Scape Açık Beta, yenilikçi Crowncast Twitch uzantısına bu yeni özellikleri tanıtacak: Twitch'teki Hyper Scape canlı yayınlarını izleyerek Battle Pass ilerlemesi kazanma ve yayıncıların Twitch sohbetinden izleyicilerden birini doğrudan ekibine davet etme imkanı. Bu eklemeler, tüm Twitch izleyicilerini Low Gravity (Düşük Yerçekimi) ve Infinite Ammo (Sonsuz Cephane) gibi bir maçtaki tüm katılımcıları etkileyen etkinliklere oy vererek gerçek zamanlı savaş üzerinde gerçek zamanlı bir etkide bulunma fırsatı veren, önceden mevcut olan İzleyici Etkinlikleri'ne ilave olarak gelir. Açık Beta, tüm katılımcılar için oyunun hızını artıran Haste (Telaş) adında yeni bir Etkinlik getiriyor.

Hyper Scape Açık Beta, ek özelleştirme seçenekleri sunan bir oyun içi mağazanın yanı sıra 30 kademeli ücretsiz bir Battle Pass içerecek. Açık Beta’nın tüm ilerlemesi ve öğeleri, gelecekteki yayınlanacak aşamalara sonra da PC ve konsollarda tam oyuna aktarılacaktır. Hyper Scape bu yaz PC, Xbox One ve PlayStation 4 için 1. Sezonunu başlatacak.  

Hyper Scape, Twitch yayıncılarını da düşünerek baştan aşağı yoğun, dikey hareketli ve hızlı bir Battle Royale deneyimi olarak tasarlandı. Üç oyunculu takımlar ve tek oynayan oyuncular, dar sokaklardan geniş çatılara ve ölümcül iç mekanlara hızlı bir şekilde geçerek dinamik çatışmalarda bulunmak için fütüristik sanal Neo-Arcadia kentine atlayabilirler.

Hyper Scape, oyuncuların çevreye dağılmış silahlarla aynı şekilde toplayabilecekleri Hack kabiliyetlerini getiriyor. Hackler, tüm oyun tarzlarına uygun saldırı ve savunma yetenekleri sunar. Bir mayın döşemek, bir düşman aramak, ekibi büyük bir duvarla korumak veya rakiplere gizlice yaklaşmak için görünmez hale getirmek, oyuncuların zorlanmadan bir arada kullanıp değiştirebileceği birkaç Hack örneğidir. Tüm Hackler ve silahlar, elde mevcut olan öğenin daha güçlü versiyonlarını üretmek için Füzyon mekaniği ile geliştirilebilir.

Hyper Scape, Neo-Arcadia haritasını farklı desenlere dönüştüren beklenmedik bir Çöküş veya oyuncuları indirildikten sonra bile savaşta aktif tutan benzersiz Yankı mekaniği ile Battle Royale formülünü birçok şekilde yeniliyor ve değiştiriyor. Bir Hyper Scape maçının sonunda, heyecanlı Çatışma aşaması Hyper Scape tacı haritada ortaya çıktığında başlar. Oyuncuların zaferi elde etmelerinin iki farklı yolu vardır; tacı 45 saniye boyunca alıp taşıyarak veya ayakta kalan son oyuncu ya da takım olarak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2020 12:25
tutmaz bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2020 15:05
200 mermide adamı öldürdükten sonra ne anladım ben o işten? Vuruş hissiyatının vasatlığı da cabası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2020 23:59
bugün oyunu oynadım güzel bir potansiyeli var ama şu an çok kötü.
çoğu oyunda yavaş internet bağlantısı hatası verip lobiye attı.
oyun çok az şey öğretiyor.(skiller)
çatışma mekaniklerde. çatışmalarda adamı vurduğumu bile anlamıyorum nerdeyse. bide adamların canı çok az gidiyor silahlar misket skıyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hyper Scape açık betası başladı
İlginizi Çekebilir