Hyper Scape'te çapraz platform sistemine geçildi

Ersin Kılıç 17.12.2020 - 10:20
Bugün itibari ile Epic Games Store üzerinden de yayınlanan Hyper Scape, konsol sürümü ile birlikte çapraz platform desteğine de kavuşuyor.

Ubisoft, Hyper Scape'in 17 Aralık Perşembe günü, yani bugün itibari ile Epic Games Store'da yayınlanacağını duyurdu. Ek olarak, konsollar arası çapraz platform şimdi Hyper Scape’in Kış Festivali ile birlikte erişime açıldı. Bu büyük güncellemelerin yanı sıra, 10 Aralık'ta yayınlanan Oyun Güncellemesinin bir parçası olarak Hyper Scape'e yakın zamanda eklenen Takım Ölüm Mücadelesi moduna (Beta), savaş sistemine, Arcadium serbest dolaşma moduna ve oyun içi mağazaya yeni iyileştirmeler yapıldı. Oyun Güncellemesi 3 ile ilgili ayrıntılara buradan erişebilirsiniz.

Hyper Scape konsollarda çapraz platform olacak

Konsollar arası çapraz platform şimdi Hyper Scape için geldi. Bu özellik, Taç Hücumu Battle Royale modları ve Takım Ölüm Mücadelesi dahil olmak üzere tüm Hyper Scape modlarında PlayStation ve Xbox oyuncuları arasında eşleştirmeye olanak sağlıyor. Buna hem şimdiki hem de yeni nesil konsollardaki oyuncular dahil. PC oyuncuları da aynı takıma girip konsol arkadaşlarıyla birlikte oyun aratabilecekler ancak bu durumda tüm takım PC eşleştirme havuzuna bağlanacak.

Hyper Scape, 17 Aralık'tan itibaren Epic Games Store'da. PC oyuncuları artık Hyper Scape'i hem Ubisoft Connect hem de Epic Games Store'dan ücretsiz olarak indirebilecek, yükleyebilecek ve oynayabilecek.

KIŞ FESTİVALİ

Hyper Scape'e 15 Aralık - 29 Aralık tarihleri arasında kış geliyor! Yıl sonu kutlamalarına katılarak karla kaplı Neo-Arcadia'yı ve yepyeni şenlikli kozmetik ögeleri keşfedin.

TAKIM ÖLÜM MÜCADELESİ (BETA)

18 Kasım'daki ilk çıkışın ardından, 10 Aralık Oyun Güncellemesinde Takım Ölüm Mücadelesi’ne (Beta) iyileştirmeler yapıldı:

- Rastgele Harita Değişimi: Rastgele harita değişimi, üç Takım Ölüm Mücadelesi haritası içerecek (The Foundry, Hillside, Bus Depot).

- Yeni Skor Üst Limiti: Bir maç için öldürme sınırı 50'ye yükseltildi ve maksimum maç uzunluğu 12 dakikaya çıkarıldı.

- Aktif Mücadeleler: Takım Ölüm Mücadelesi’nde standart görevler etkinleştirildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hyper Scape'te çapraz platform sistemine geçildi
İlginizi Çekebilir