I Have No Mouth and I Must Scream, mobil platforma geldi

Alperen Yüksel Altuğ 15.01.2016 - 15:17
Bir Harlan Ellison yapıtı...
Ünlü Amerikalı yazarlar arasında yerini alan 1934 doğumlu olan Harlan Ellison imzası taşıyan I Have No Mouth, and I Must Scream isimli kitabı duymuş muydunuz? Kitabını belki duymamış olabilirsiniz, fakat kitap ile aynı ismi taşıyan ve ilk olarak 1995 yılında piyasada yer alan video oyunu, birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Günümüze kadar popülerliğini koruyan yapıt, 2013 yılında ise yenilenerek birkez daha karşımıza çıkmıştı. Bu süreç sonrası sessizliğe gömülen yapıt, bu sefer ise mobil platformlar için sürpriz bir şekilde karşımıza çıktı. DotEmu firması tarafından geliştirilen yapıt, point-and-click adventure tarzında oyun severler ile buluştu.

Gorrister, Benny, Ellen, Nimdok ve Ted
isimli beş farklı karakter ve birbirinden farklı hikayelerine tanık olurken tüyleriniz diken diken olacak. Senaryo bakımından kusursuz olan I Have No Mouth and I Must Scream yapıtının; Android işletim sistemine sahip cihazınız için 12,15 lira karşılığında buradan, iOS işletim sistemine sahip cihazınız için ise 10,49 lira karşılığında buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
I Have No Mouth and I Must Scream, mobil platforma geldi
İlginizi Çekebilir