ICO ve Shadow of the Colossus doğrulandı

Özgür Yıldız
Özgür Yıldız 15.09.2010 - 11:09
HD kalitesinde ICO ve Shadow of the Colossus geliyor.

Famitsu, ICO ve Shadow of the Colossus'un PS3' geleceğini onayladı.

Fazla detay vermeyen Famitsu, iki oyunun uzun süredir söylenildiği gibi birlikte değil, ayrı ayrı piyasada olacağını söylüyor.

Daha önce de Team ICO patronu Fumito Ueda, iki oyunun da PS3'e gelmesini istediğini belirtmiş ve bu konuyu Sony'e açacağını söylemişti.

ICO, Avrupa'da 2002'de, Shadow of the Colossus ise 2006'da PS2 için piyasaya çıkmıştı.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2023 05:05
Kalan Karakter : 300 Gönder
ICO ve Shadow of the Colossus doğrulandı

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×