IEEE BuildUp geliyor

Merlinin Kazanı 21.02.2014 - 15:53
Yazılım geliştirme yarışması
IEEE BuildUp, IYTE IEEE Ögrenci Kolu tarafından Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü’nde düzenlenecek olan ve ilerleyen yıllarda da gerçekletirilmesi planlanan bir yazılım geliştirme yarışmasıdır.

9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında IYTE Kampüsü’nde birincisi gerçekleecek olan etkinlik, oyun gelitiricileri ve oyunseverleri Izmir’de buluturacaktır. Bağımsız oyun geliştiricilerinin ve amatörlerin yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri aynı zamanda takımlar halinde katılacak oyun gelitiricilerinin organizasyon tarafından belirlenecek bir tema çerçevesinde 48 Saat boyunca sıfırdan bir oyun geliştirmeleri esasına dayanır. 48 Saatlik zorlu maraton sonunda tamamlanan oyunlar jüri tarafından Atmosfer, Oynanabilirlik ve Kurgu ölçütleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir.

Seminerler ve workshoplar ile zenginletirilecek etkinlik oyun gelitirme dünyasına girmek isteyen herkese bir. Ülkemizdeki kaliteli yazılımcı ve tasarımcı potansiyelinin ortaya çıkmasına fayda saglayacagına inanılan IEEE BuildUp, bu sene Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü’nde 9-10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekletirilecektir.

IEEE BuildUp geliyor
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
IEEE BuildUp geliyor
İlginizi Çekebilir