İlk New World güncellemesi Into The Void bugün yayınlanacak

Murathan Özlü 18.11.2021 - 22:33
New World güncellemesi Into The Void oyunun ilk güncellemesi ve oyuna yeni silahlar, düşmanlar, PVP opsiyonları ve bir dolu ufak iyileştirme ekleyecek.

İlk New World güncellemesi Into The Void bugün içerisinde yayınlanacak. Gün içerisinde yayınlanan Into The Void güncelleme notlarında öne çıkan noktalar yeni silah Void Gauntlet ve yeni düşman çeşidi The Varangian Knights. Ayrıca oyuna bir dolu düzeltme de yapılacak. Güncellemenin ciddi anlamda oyuncu kaybeden New World'e ne kadar can suyu olacağını zaman gösterecek.

New World güncellemesi yürüme hızını arttırıyor

Oyuna yeni eklenecek olan silah The Void Gauntlet hibrid bir silah olacak ve büyü hasarı/destek ağaçlarına odaklanacak. Silahın özellikleri Intelligence ve Focus değerleri ile orantılı olarak yükselecek. Annihilation mastery ağacı alışıldık yakın-mesafe hasarına odaklı, Decay ağacı ise mesafe odaklı iyileştirme ve zayıflatma özelliklerine yoğunlaşacak.

New World güncelleme

Oyundaki yeni düşman çeşidi ise Varangian Knights. Bu grup, acımasız bir liderin arkasında toplanmış ve büyülü eşyaları aramaya odaklanmış bir topluluk. Yeni içeriğin haricinde oyuna bir dolu hata düzeltmesi de geliyor. Bunlardan belki de en önemlisi bineğe binemediğimiz bir oyunda yürüme hızımızın yüzde 10 arttırılacak olması. Bu hız artışı, yürümeye başladıktan 3 saniye sonra başlayacak ve aksiyona girince (silah çekmek, bir saldırıyı bloklamak gibi) silinecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2021 11:36
BDO nedir yahu? Hala o'na oyun diyenler var!
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2021 18:37
Bdonun içerikleri çok ve bağ yok düşünsene adamlar bdoda uçan at yapmışlar new world da binek bile yok çok zaman harcadım bdoda new world un çok eksiği var şuan full new world oynuyorum eğer en az bdo kadar içerikleri olsun new world du birakmam bdoyada asla bakmam ama new world bu baglar danolumsuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2021 11:21
Türkçe arayüz ve binek de gelse daha sonrasında harita en az Black desert online kadar içerik li olması lazım yoksa bdoyu gecemez
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlk New World güncellemesi Into The Void bugün yayınlanacak
İlginizi Çekebilir