İlk Türk MMOFPS oyunu ''ZULA'' test edildi!

Tayfun Erkan 4.02.2015 - 16:02
Lokum Games tarafından yayınlanan Zula, heyecan dolu bir turnuva ile test edildi.
lk Türk MMOFPS oyunu olarak Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula için geri sayım devam ediyor. Kısa süre sonra açık beta sürecine girecek olan Zula, 31 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler'deki Game Ekstra Gamer-Arena'da yapılan bir etkinlikle oyuncular tarafından son kez test edildi. Oyunseverler düzenlenen Zula turnuvasına katılarak büyük bir heyecan yaşarken, toplamda 3.000 TL'lik ödülleri kazanma şansını da yakaladı.

Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabetin de öne çıktığı Zula oyununda, "Aranıyor" modundaki turnuvalarla birlikte oyuncular yepyeni deneyimler yaşadı. Gün boyunca devam eden turnuvaların ardından oyuncular Zula’ya tam puan verirken, etkinlik sırasında yapılan “çarkıfelek”, “açık artırma” gibi bölümler güne renk kattı.

İlk Türk MMOFPS oyunu ''ZULA'' test edildi!

Çarkıfelek yarışmasında en çok Zula parası toplayan oyuncular, günün sonundaki açık artırmada; tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi, mouse, mousepad, kulaklık gibi birbirinden değerli hediyelerin de sahibi oldular. Ayrıca turnuva şampiyonlarına da özel ödüller verildi.

Etkinlikte, oyunun yapım ekibi de katılımcıların merak ettikleri soruları cevapladı. Geliştiriciler merak edilen konular hakkında bilgiler verirken, Zula’nın yerli yapım bir MMOFPS oyunu olarak tüm beklentileri karşılayacağını ve dünyanın dört bir yanında yayınlanacağını vurguladılar. 



-Basın Bülteni

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2017 12:44
Safranbolu haritası Dust 2 in çakması Türk oyun sektörü çakmadan başka birşey değil
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2019 09:15
Sen de git amarikan silah oyunları oyna
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2015 19:05
Beyler Camiye Ateş Edilmiyor Koruma VAR
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlk Türk MMOFPS oyunu ''ZULA'' test edildi!
İlginizi Çekebilir