İlk videosu yayınlanan Lords of the Fallen duyuruldu

Ersin Kılıç 23.08.2022 - 22:01
Devam oyunu yapım aşamasında olduğuna dair dedikodular duyduğumuz Lords of the Fallen duyuruldu. Oyun Reboot olarak karşımıza çıkacak.

Lords of the Fallen'ın devam oyununun uzun süredir yapım aşamasında olduğuna dair haberler duysak da oyunun resmi duyurusu ile bir türlü karşılaşmamıştık. Geçtiğimiz dakikalarda ise Gamescom açılış gecesi etkinliğinde oyunun bir reboot olarak karşımıza çıkacağı açıklandı ve ilk videosu ile birlikte Lords of the Fallen duyuruldu. 

Lords of the Fallen Gamescom'da duyuruldu

İlk oyunda olduğu gibi yeni oyunda da karanlık bir fantezi dünyası oyuncuları bekliyor. İlk oyun üzerinden sekiz yıl geçtiğini göz önüne alırsak yapım ekibi bu süreyi iyi bir şekilde değerlendirmiş ve ilk oyun için düşünülen birçok fikir yeni oyuna aktarılmış. Öyle ki yeni oyunun ilk oyundan beş kat daha büyük olacağı belirtilmiş. Ayrıca oyunun yaşayanlar ile ölüler arasında bölünmüş bir dünyada, ilk oyundan bin yıldan fazla bir süre sonra geçtiği de gelen bilgiler arasında.

Lords of the Fallen'ın PC, PS5 ve Xbox Series X / S için Unreal Engine 5 grafik motoru ile geliştiriliyor.  Sadece CGI bir videosunu gördüğümüz oyun hakkında daha fazla bilgi bu yıl içerisinde açıklanacak. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 00:49
bu oyun umarım güzel olur, ilk oyunu gerçekten berbattı oynamaya tahammül edemeyip bırakmıştım.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 23:11
:D ilk oyun berbat mıydı ? Bence gayet güzeldi zaten oyun sonra sonra açılıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 16:15
ilk oyunu kesinlikle kötü değildi ortalama-iyi bi oyun olmasına rağmen fazla eleştirilmişti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 09:47
Ağır çöp
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 13:11
Ps4 te 30 fps bile iyiydi. Mortal shell’le birlikte en iyi soulsborne klonudur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 24.08.2022 00:08
beklediğim oyunların sayısı nihayet 1'den 2'ye çıktı. ilk oyunda zaten tarihin en underrated oyunlarından birisiydi. bu da ağız sulandırıcı duruyor. inşallah ilk oyunun kendine has ağır ve tok hissettiren dövüş sistemini değiştirmezler. zırhlar silahlar yine muhteşem olacaktır. ama ana karakterin olmayışı bir endişe yarattı. ilk oyunda seslendirmeler çok güzeldi, ana karakteri biz yaratıyorsak seslendirme olmayacak demektir bu büyük ihtimalle.. inşallah yanılırım. piyasada yığınla var olan odun, ruhsuz ana karakterli souls like lardan bir farkı vardı lotf'nın, bunu bozmasalar bari. hatta diğer farkıda oyunda sürekli arka planda kulağa hoş gelen melodiler, müzikler çalıyordu, çoğu souls oyununda sadece bosslarda müzikler çalar.. bu gibi oyunun ana kimliğini oluşturan detayları değiştirmezlerse bence ortaya acayip birşey çıkar. ha reklamı, pazarlaması muhtemelen yine çok iyi yapılamayacağı için muhteşem oyun medyası otoriteleri ve onlar ne derse meee diyen koyun sürüsü oyuncular tarafından yine aşağılanabilir onu bilemem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlk videosu yayınlanan Lords of the Fallen duyuruldu
İlginizi Çekebilir