1/3

İlkbahar Sezonu Finali Sonuçlandı

Ceyda Doğan 28.04.2013 - 22:04
Şampiyon Dark Passage, peki ya dahası?
Bir süredir insanların beklediği ve en önemlisi tartışmalara yol açtığı İlkbahar Sezonu Turnuvası bugün itibariyle sona erdi. The Game'de gerçekleşen etkinlikte, sabahın erken saatlerinde yerlerimizi aldık ve maçları izlemeye başladık. Sadece League of Legends maçları üzerine odaklanmayan bir etkinlik olduğu için de mutluyum açıkçası. Zira Avea ile olan sponsorluklarından sonra Riot Games büyük oynamaya çalıştığını resmen açıkladı.

Asıl detaylara gelirsek. 27 - 28 Nisan arası gerçekleşen etkinlikte Riot Türkiye, elinden geleni yapmaya çalıştı. Ne kadar yeterli oldu? İşte orası tartışılır. Zira oyuncuları memnun etmek zordur. Özellikle League of Legends kitlesi, oldukça zor bir kitleye sahip. Hem canlı yayın maçları, hem de dağıtılan hediyeler; kitleyi oldukça rahatlattı.

İlkbahar Sezonu Finali Sonuçlandı
İlkbahar Sezonu Finali Sonuçlandı
Özellikle cosplay tarafının ne kadar eğlenceli olduğunu tekrar görmüş olduk. Onlardan biri olarak ne kadar eğlendiğimi anlatamam. Hem seyircilerle beraber maçlarının heyecanını yaşamak, hem de takım oyuncularıyla birebir paylaşım yapmak; oldukça eğlenceliydi.
İlkbahar Sezonu Finali Sonuçlandı