Immortal: Unchained duyuruldu

Hakan Hervenik 23.08.2017 - 11:46
Souls oyunlarından esinlenen shooter oyunu Immortal: Unchained duyuruldu.
İsveçli oyun geliştiricileri Toadman Interactive, bugün yaptıkları duyuru ile Dark Souls'dan esinlenilmiş yeni bir sci-fi shooter oyunu olan Immortal: Unchained'i duyurdu. Geliştiricelerin "crazy futuristic fantasy world" dediği oyun, yeni bir serinin başlangıcı olacak.

Oyunda "living  weapon" lakaplı kahramanımız ile kıyamete son vermeye çalışıyoruz. Kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan karakter, aynı zamanda ne yaptığınında farkında değil. Tek ibldiği Dünya'nın sonunun geldiği. Maceramızda karşılaştığımız karakterler, hikayeyi şekillendirecek ve karakterimizin geçmişi hatırlamasında yardımcı olacak. Ancak, geliştiricilerin dediğine göre gerçek hiçbir zaman net olmayacak ve karşılaştığımız karakterlerin kendilerine ait görevleri olacak.

Önceden hazırlanmış bir kararkteri oynayacak olsak da oyunda altı farklı sınıf bulunacak. Oyunda 100'den fazla silah ve çok sayıda zırh ve güç olacak. Toadman Interactive'e göre oyun korkak oyunculara göre olmayacak ve çok sayıda zorluk içerek.

Immortal: Unchained, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2018'in 2. Çeyreğinde çıkışını yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 01:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 23.08.2017 21:32
souls çılgınlıpı ne zaman bitecek.sevmediğimden değil ama ne kadar daha popüler kalacak onun merakındayım.sanırım esinlenilmeyen dövüş ve spor oyunları kaldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortal: Unchained duyuruldu
İlginizi Çekebilir