Immortals Fenyx Rising animasyon fragmanları yayınlandı

Özgür Deveci 24.11.2020 - 13:19
Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Immortals: Fenyx Rising'in animasyon fragmanları yayınlandı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Immortals: Fenyx Rising'in daha önce ekran görüntüleri paylaşılmıştı. Geliştirici ekip, bu sefer de oyun için hazırlanmış bazı animasyon fragmanları yayınladı. Ubisoft Türkiye tarafından Türkçe altyazılı olarak yayınlanan videolara aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyun 3 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, Epic Games Store ve Uplay aracılığıyla PC platformları için çıkacak.

Oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara, A Tale of Fire and Lightning (Ateş ve Yıldırım Hikayesi) adında bir görev ücretsiz olarak verilecek. Bu arada oyunun Xbox Smart Delivery sisteminde yer aldığını da hatırlatalım. Bu sistemle birlikte Xbox One platformu için satın aldığınız bazı oyunları Xbox Series X'e geçtiğinizde de ücretsiz bir şekilde indirip oynayabileceksiniz.

Immortals Fenyx Rising animasyon fragmanları yayınlandı

Immortals: Fenyx Rising, 3 Aralık'ta piyasaya çıkacak

Assassin’s Creed Odyssey'in yaratıcıları tarafından geliştirilen Immortals: Fenyx Rising'de, Yunan tanrılarını karanlık bir lanetten kurtarmaya çalışan Fenyx adında bir karakteri yöneteceğiz. Oyunda Fenyx ile hem karada hem de havada güçlü mitolojik canavarlarla savaşacak ve eski bulmacaları çözmek için tanrıların güçlerini kullanacağız.

Destansı bir mücadelede tanrıların efsanevi güçlerini kullanacak, mitolojik yaratıklara meydan okuyacak ve Yunan mitolojisinin en müthiş titanı Typhon ile karşı karşıya geleceğiz. Cyclops, Medusa veya Minotaur gibi efsanevi yaratıklarla yüzleşeceğimiz oyunda, havada ve karada göğüs göğüse mücadelelerde tanrılardan aldığımız yetenek ve silahları kullanarak hepsiyle mücadele vereceğiz. Ayrıca Olimpos tanrılarının bahşettiği güçleri kullanarak mitolojik canavarlarla savaşacak, antik bulmacaları çözecek ve oyunun açık dünyasını keşfedeceğiz.

Son olarak yayınlanan animasyon fragmanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 21:13
Çok manasız olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortals Fenyx Rising animasyon fragmanları yayınlandı
İlginizi Çekebilir