Immortals: Fenyx Rising ve Blood of Zeus etkinliği duyuruldu

Ersin Kılıç 22.01.2021 - 11:20
Ubisoft imzasını taşıyan Immortals: Fenyx Rising ile Netflix platformunda yayınlanan Blood of Zeus arasındaki crossover etkinliği duyuruldu.

Ubisoft yaptığı açıklama ile açık dünyası ile beğenilen Immortals: Fenyx Rising için Blood of Zeus etkinliğini duyurdu. Kısıtlı süreli devam edecek olan bu etkinlik ile birlikte oyuna Blood of Zeus temalı bir görev ile birlikte yeni karakter ve silah paketi eklenecek. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Immortals: Fenyx Rising ve Blood of Zeus bir araya geliyor

Bugünden itibaren oyuncular, "Blood of Zeus" ile Immortals Fenyx Rising’in birlikte hazırladıkları sınırlı süreli bir ortak çalışmayı oynayabilirler. Oyuncular, Blood of Zeus temalı bir göreve girebilecek ve yepyeni bir karakter paketi ve silah paketi satın alabilecek.

21 Ocak - 28 Ocak tarihleri arasında Blood of Zeus temalı “A tribute to family” görevinde oyuncular, başka bir dünyadan gelen iki kötü yaratık: Chimera ve Cerberus ile savaşacak. Görevin tamamlanmasının ardından oyuncular, Eagle kolyesini ve "Blood of Zeus"a bağlı yepyeni karakter özelleştirme seçeneklerini elde edecekler.

İblis avcısı içgüdülerinize güvenerek kılıcınız, baltanız ve yayınız için Blood of Zeus temalı görünümleri içeren yeni silah paketiyle kaderinize meydan okuyun. Ve Blood of Zeus temalı zırh, miğfer, kanatlar, binek ve yoldaş phoenix dahil olmak üzere Blood of Zeus karakter paketiyle Amazon savaşçısı Alexia'nın izinden yürüyün! Hem silah paketi hem de karakter paketi, crossover etkinliğinin bitiminden sonra bile herhangi bir zamanda satın alınabilecek. 

Assassin’s Creed Odyssey'in yaratıcıları olan Ubisoft Quebec'teki ekip tarafından geliştirilen Immortals Fenyx Rising, büyük mitolojik macerayı yeni zirvelere taşıyan heyecan verici yeni bir IP. Oyuncular, Yunan tanrılarını ve onların evlerini karanlık bir lanetten kurtarmak için yeni bir kanatlı yarı tanrı olan Fenyx olarak oynayacaklar. Fenyx, ancak tanrıların efsanevi güçlerinde ustalaşarak, kahramanca sınavların üstesinden gelerek ve güçlü mitolojik canavarlarla yüzleşerek, Yunan mitolojisindeki en ölümcül Titan Typhon'u alt edebilir.

Immortals: Fenyx Rising ve Blood of Zeus etkinliği duyuruldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortals: Fenyx Rising ve Blood of Zeus etkinliği duyuruldu
İlginizi Çekebilir