Immortals: Fenyx Rising'in fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 10.09.2020 - 22:31
Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Immortals: Fenyx Rising'in fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı.

Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Immortals: Fenyx Rising'in çıkış tarihi ve ekran görüntüleri geçtiğimiz hafta sızdırılmıştı. Bugün düzenlenen UbiForward etkinliğinde oyunun çıkış tarihi bir fragman eşliğinde açıklandı. Oyun 3 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, Epic Games Store ve Uplay aracılığıyla PC için çıkacak.

Çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte oyunun Standard sürümü 269,00 TL fiyat etiketiyle Uplay mağazasında ön siparişe açıldı. Buna ek olarak oyunun Gold sürümünü satın almak istiyorsanız 449,00 TL ödemelisiniz. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara, A Tale of Fire and Lightning adında bir görev ücretsiz bir şekilde verilecek. Bu arada oyunun Xbox Smart Delivery sisteminde yer aldığını da hatırlatalım. Bu sistemle birlikte Xbox One platformu için satın aldığınız bazı oyunları Xbox Series X'e geçtiğinizde de ücretsiz bir şekilde indirip oynayabileceksiniz.

Immortals: Fenyx Rising'in fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı

Immortals: Fenyx Rising, 3 Aralık'ta piyasaya çıkacak

Assassin’s Creed Odyssey'in yaratıcıları tarafından geliştirilen Immortals: Fenyx Rising'de, Yunan tanrılarını karanlık bir lanetten kurtarmaya çalışan Fenyx adında bir karakteri yöneteceğiz. Oyunda Fenyx ile hem karada hem de havada güçlü mitolojik canavarlarla savaşacak ve eski bulmacaları çözmek için tanrıların güçlerini kullanacağız. Oyunun Microsoft Store üzerinde listelenen özellikleri ise şu şekilde:

Oyunun Özellikleri

• Achilles'in kılıcı ve Daidalos'un kanatları gibi tanrısal güçleri kullanarak güçlü düşmanlarla savaşın ve antik bulmacaları çözün.

• Hem havada hem de karada Cyclops ve Medusa gibi ikonik ve mitolojik yaratıklarla savaşın.

• Savaşlar sırasında güdümlü oklar, telekinezi ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli yeteneklerinizi kullanın.

• Her biri tanrılardan ilham alan yedi benzersiz bölgede stilize edilmiş bir açık dünyayı keşfedin.

Immortals: Fenyx Rising, 3 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, Google Stadia ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak oyunun yayınlanan dünya prömiyeri fragmanına ve genel oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 12:12
Fiyatı 260 TL sanırım tabi bizim gibilere fazla ama adam uğraşmış yapmış zevkle oynayalım diye sizce tüm oyunları korsan indirip oynamakla haksızlık etmiş olmuyoruzmu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 22:56
Yeni bir fortnite grafikli ubishit daha önümüze atıldı.
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 22:29
Tamam git oyna ben bu oyuna beş kuruş vermem. Splintercell yıllardır gelmiyor. Boktan boktan oyunlar görmekten bıktım.
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 10:57
Her türlü oynanır bu oyun boş yapma 500tl lik bir oyun değil ama olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortals: Fenyx Rising'in fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir