Immortals of Aveum: Çıkış tarihi, platformlar

Tunay Şahin 14.04.2023 - 13:56
Ascendant Studios, sihir odaklı bir FPS oyunu, Immortals of Aveum hakkında bilgiler ortaya çıktı. Oyunun çıkış tarihi, platformları ve hakkında öğrenebildiğimiz her şey.

Silahları büyülerle, militarist ortamı fantastik dünya ile değiştiren yeni oyun, Immortals of Avenum videosu ile bizleri etkilemeyi başardı. Immortals of Aveum çıkış tarihi, platformları ve hakkında öğrenebildiğimiz her şeyi bu yazıda toparladık. IoA elde ettiğimiz bilgiler yapım hakkında bir çok bilgi verecektir.

Immortals of Aveum: Çıkış tarihi, platformlar ve hakkında tüm bildiklerimiz

Oyunların Lore'ları (en basit ifadeyle bir oyunun bel kemiği) bizleri yapıma aşık eden öğelerin başında yer alıyor. GTA, WoW gibi oyunları neden sevdiğinizi düşünün. Arka ya da ön planda bulunan tıklım tıklım bilgi ile doldurulmuş, içeriği doldurulmuş evrenler her zaman önceliğimiz oldu. Zaten AA oyunların en çekici özelliği de bu değil mi?

Bir de bunların yanına oyunun mekaniklerini, getirdiği yenilikleri ekledik mi, tadından yenmez oluyor. Bu nedenle, çıkışından önce, Immortals of Aveum hakkında bilinmesi gereken her şeye tam bir genel bakış atıyoruz.

Immortals of Aveum Çıkış tarihi, platformlar

Immortals of Aveum: Çıkış tarihi, platformlar

Immortals of Aveum çıkış tarihi

Immortals of Aveum çıkış tarihi 20 Temmuz 2023 olarak belirlenmiş. Oyunun kısa süre önce duyurulduğunu göz önüne alırsak, geliştirici ekibin hedefe ulaşma konusunda oldukça emin olduğunu varsayabiliriz. Dolayısıyla lansmana bu kadar yakınken beklenmedik bir gecikme görmemiz pek olası değil.

Bununla birlikte, oyun endüstrisi her zaman sürprizlere açıktır, bu nedenle bir değişiklik olması durumunda sizi burada güncelleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Immortals of Aveum: Platformlar

Immortals of Aveum PlayStation 5, Xbox Series X | S ve PC'de Steam, Epic Games Store ve EA PC uygulaması aracılığıyla yayınlanacak.

Bu, geliştiricilerin özellikle yeni donanımlar üzerinde çalıştıkları için önceki nesil konsolların şu aşamada planlanmadığı anlamına geliyor. Ve ilk oynanıştaki yoğun parçacık efektleri ve ayrıntılı görseller göz önüne alındığında, bu oyunun geriye doğru taşınmama ihtimali oldukça yüksek.

Immortals of Aveum: Karakterler ve oyuncular

Immortals of Aveum'un geniş anlatısı, bazıları ilk video oyunu deneyimini yaşarken, diğerlerini belki de uzaydaki ürkütücü derecede benzer rollerden tanıyabileceğiniz Hollywood yıldızlarından oluşan yıldızlarla dolu bir kadroyla destekleniyor.

Grubun başında, en güçlü Battlemage'lardan oluşan bir grup olan Immortals'ın lideri General Kirkan rolünde Gina Torres'ten başkası yok. Firefly, Suits ve The Matrix'te oynadığı yıllardan beri popüler bir oyuncu olan Torres, Destiny serisindeki Ikora Rey rolüyle de oyun dünyasında da öne çıkıyor. Oyuncular, Darren Barnett tarafından seslendirilen Torres'in liderliğinde yeni bir acemi olan Jak rolünü üstleniyor.

Oyunun website için tıklayın.

Immortals of Aveum Çıkış tarihi, platformlar

Gina Torres, Destiny 2 oyuncularına çok tanıdık gelecek. Oyunda Immortals'ın liderini seslendiriyor.

Oyundaki seslendirme kadrosunda bulunan diğer ünlü oyuncuları aşağıda bulabilir ve şimdiye kadar Immortals of Aveum kadrosu için onaylanan herkese tam bir bakış atabilirsiniz:

  • Gina Torres - General Kirkan
  • Darren Barnett - Jak
  • Antonio Aakeel - Devyn
  • Lily Cowles - Zendara
  • Steven Brand - Sandrakk
  • Yvonne Senat Jones - El

Imortals of Avenum fragmanları

Tanıtım Fragmanı

Çıkış Fragmanı

Immortals of Aveum hikaye detayları

Özünde, Aveum'un Ölümsüzleri, nesiller boyunca devam eden ve görünüşte bitmeyen bir çatışma olan 'Everwar' ile ilgili. Aveum'un en güçlü iki krallığı arasındaki bu bitmek bilmeyen savaş, büyülü gücün devasa kanalları olarak tanımlanan ley hatlarının kontrolü için çekişiyor.

Bu savaşta geçen hikayede, başkahramanımız Jak güçsüz bir şekilde büyüdükten sonra (bize biraz Raistlin'in hikayesini anımsattı biraz) bir savaş büyücüsüne dönüşüyor ve ardından yaklaşan Rasharn tehdidini savuşturmak için Ölümsüzler ile güçlerini birleştiriyor. Saldırıya liderlik eden Sandrakk, sadece 'El' (bu da Iron Fist'i çağrışrıdı dersek yalan olmaz sanırız) olarak anılan ikinci bir komutan tarafından desteklenen önemli bir kötü adamdır.

Bu anlatının bundan sonra tam olarak nereye gideceği ve Everwar'dan kimin galip çıkacağı, 25+ saatlik bir oyunda çözmemiz gereken bir durum.

Immortals of Aveum oynanış

Immortals of Aveum'un ne hakkında olduğunu ve içinde kimlerin olduğunu biliyoruz, peki oyunda tam olarak ne yapıyoruz? Bizi epik fantezi hikayesinde ilerleten şey, gerçek ateşli silahlar yerine savaş büyücüsü büyülerinin kullanıldığı patlayıcı bir FPS döngüsü.

Bir Triarch olarak Jak, Aveum topraklarında bulunan üç tür büyülü gücü de manipüle edebiliyor. Bu güçler arasında geçiş yaparak, bir açıdan diğer FPS oyunlarından aşina olabileceğiniz silahların hareketlerini yansıtan bir dizi benzersiz yeteneği ateşleyebiliyoruz. Örneğin bir büyü türü pompalı tüfek patlamasının etkilerini taklit edebilirken, bir diğeri Halo'daki Needler gibi hedefleri takip eden tam otomatik bir silah olarak hizmet edebilir.

Immortals of Aveum oynanış

Immortals of Aveum: Çıkış tarihi, platformlar

Ancak bir savaş sekansından diğerine atlamak, akışın sadece bir parçası. Oyuncular, Metroidvania-esque keşif ve hatta tamamlamak için büyülü hüner gerektiren bulmacaların bir dengesini bulacaklar. Bu yüzden baştan sona 25 saatlik bir koridor shooter'ı beklememek akıllıca olacaktır.

İşte, Immortals of Aveum hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey. Yayınlanmasından önce daha fazla ayrıntı ortaya çıktıkça sizi burada güncelleyeceğimizden emin olacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2023 22:46
Yine bi ışınlar utopik abidik gubidik dünyalar olaylar ya sabır!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortals of Aveum: Çıkış tarihi, platformlar
İlginizi Çekebilir