In the Name of the Tsar'ın çıkış tarihi belli oldu

Furkan Güler 31.08.2017 - 15:14
Rus askerlerini oyuna ekleyen geni güncellemenin çıkış tarihi nihayet açıklandı.
Gelecek ve günümüz savaşlarını bir kenara bırakıp Birinci Dünya Savaşı'na dönen Battlefield 1'in ikinci büyük genişleme paketinin çıkış tarihi duyuruldu. Gelen bilgilere göre In the Name of the Tsar, 5 Eylül 2017 tarihinde Battlefield 1 Premium Pass sahipleri için erişime açılacak. 19 Eylül 2017 tarihinden sonra ise tüm kullanıcıların In the Name of the Tsar'ı satın alabileceği söyleniyor.

Altı yeni harita, yeni araçlar, yeni silahlar ve yeni birçok içerikle karşımıza çıkacak olan genişleme paketinin en gözde yeniliğini oyuna eklenen Rus Ordusu olmuş durumda. Erkek ve kadın Rus askerlerini savaşa süren Battlefield 1'de, artık savaşın kuzey cephelerinde çatışmaya devam edeceğiz. Teknik anlamda da yenilikler barındıran In the Name of the Tsar'la birlikte oyunda HDR10 desteği eklenecek. Oyunun renk paletini hafif bir şekilde değiştirecek olan güncellemeden sonra Battlefield 1'in olduğundan daha gerçekçi görüneceği söyleniyor.

In the Name of the Tsar'ın çıkış tarihi belli oldu
In the Name of the Tsar için özel bir internet sayfası da hazırlayan geliştirici ekip, yeni güncellemenin ardından bir sonraki genişleme paketi için çalışmalara başladığını belirtti. In the Name of the Tsar hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tamamen Türkçe olan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tripliex
Tripliex 4.09.2017 18:35
Yarın gün içinde geliyor sabırsızlıkla bekliyoruz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2017 20:47
Rus iç savaşında geçen harita da var
Kızıl ordu ile Beyaz Ordunun savaşı
Kalan Karakter: 300 Gönder
In the Name of the Tsar'ın çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir