1/8

İnceleme: Playstation Vita (PS Vita)

Ali Osman Uz 2.03.2012 - 20:59
Detaylarıyla birlikte yakın markaja aldık!
2004 yılında piyasaya çıkan ilk PlayStation Portable'ın her yönden evrim geçirmiş hali olan PS Vita, sadece oyuncuların değil tüm teknoloji tutkunlarının çok ilgisini çekecek gibi görünüyor. Bu incelemede, PS Vita'nın kullanıcılara neler sunduğunu ayrıntılı bir şekilde ele alacağız.
 
Sizleri daha fazla sabırsızlandırmadan incelememe başlıyorum. Öncelikle cihazın kutusunu açalım ve ardından ürünün tasarım detaylarına bir göz atalım.
 
Kutu İçeriği
 
PS Vita'nın iki bölmeden oluşan kutusunu açtığımda alt kısımda cihaz, üst kısımda PS Vita ile ilgili aksesuarlarla karşılaşıyorum.
 
Kutu içerisinden neredeyse her Sony cihazda olduğu gibi bol bol, cilt cilt minik kitapçıklar çıkıyor. Güvenlik bilgileri, ebeveyn kontrol öğeleri ve garanti belgelerinden oluşan kitapçıklar birçok dile çevrilmiş.
 
Siyah beyaz kitapçıkların altında renkli bir broşür gözüme çarpıyor. Bu renkli broşür Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe hazırlanmış rehber, PS Vita'nın nasıl kullanılacağını herkesin anlayabileceği düzeyde (resimli olarak) anlatıyor.

İnceleme: Playstation Vita (PS Vita)
PS Vita kutu içeriğinde kitapçıkların dışında; bir USB data kablosu, data kablosunu şarj aletine çeviren ara aparat, aparatı elektriğe bağlamamıza yarayan kablo ve Augmented Reality (arttırılmış gerçeklik) oyun kartları bulunuyor.
 
Kutuda hafıza kartı, kulaklık ve taşıma kılıfı gibi aksesuarlar bulunmuyor. Bu aksesuarlar Sony mağazalarında ve elektronik marketlerde ayrıca satılacak.