Indiana Jones 5 film set ekibinin bir üyesi ölü bulundu

Murathan Özlü 7.11.2021 - 17:04
Indiana Jones 5 film ekibinden Nic Cupac Fas'ta ölü bulundu. 54 yaşındaki Cupac'ın ölüm sebebi bilinmiyor ancak set kazası olmadığı belirtiliyor.

Fas'ta çekimleri devam eden Indiana Jones 5 filminin üstündeki kara bulutlar dağılmıyor. Daha önce, 79 yaşındaki Harrison Ford'un çekimler sırasında yaralanıp çekimlerden 3 ay uzak kaldığını duymuştuk. Bu sefer, New York Post'un haberine göre filmin teknik ekibinden 54 yaşındaki Nic Cupac'ın Fes kentindeki bir otel odasında ölü bulunduğu belirtiliyor.

Indiana Jones 5 film ekibi üyesinin ölümü set kazası olmayabilir

Disney'in ifadesine göre Cupac'ın ölümü, filmin çekim sürecinde yaşanan bir kazadan dolayı gerçekleşmedi. Ancak kesin ölüm sebebinin de henüz belli olmadığı belirtiliyor. Film ekibinden bir yetkili konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

" Kalbimiz Nic Cupac'ın ailesi ve arkadaşlarıyla, film endüstrisinin son derece yetenekli bir üyesi ve arkadaşımızdı, onu çok özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Indiana Jones 5 film

Cupac, film endüstrisi ve montaj yönetmenliğinde uzun yıllar dirsek çürütmüş bir isim. Nic Cupac'ın bundan önce Jurassic Park, Harry Potter ve Star Wars serilerinde de görev aldığı belirtiliyor. New York Post'un haberine göre Cupac, Indiana Jones 5'in Fas'taki çekimlerine katılmak için ülkeye uçalı pek olmamış.

Indiana Jones serisinin beşinci filminin başındaki kara bulutlar dağılmıyor. 2021'de çıkması planlanan filmin çekim süreci pandemi sebebiyle ciddi sekteye uğramış ve 30 Haziran 2023'e ertelenmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2021 18:42
Bende reboot gibi düşündüm ama hala Harrison abimiz oynuyor. Adam 80 yaşına gelmiş, nasıl bir film çıkacak merak ettim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Indiana Jones 5 film set ekibinin bir üyesi ölü bulundu
İlginizi Çekebilir