Indiana Jones 5 fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 2.12.2022 - 02:51
Geçtiğimiz günlerde ilk görüntüleri yayınlanan ve merakla beklenen Indiana Jones 5 fragmanı da sonunda izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bulunacak hazine, çözülecek gizem denince akla ilk gelen film akrakterlerinden biri olan Indy, sonunda geri dönüyor. Sinema tarihine damga vuran ikonik karakterin yeni macerası Indiana Jones 5 fragmanı sonunda yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk ekran görüntüleri sonrasında aksiyon dolu bir fragmanla karşılaşmış olduk.

Indiana Jones 5 fragmanı sonunda geldi

Bundan tam 14 yıl önce Kingdom of the Crystal Skull filmi ile karşımıza çıkan Indiana Jones, bu uzun aranın ardından aksiyon dolu bir macera ile izleyici ile buluşacak. Filmin bu ilk fragmanına baktığımızda ise birden fazla zamanda geçeceğini görüyoruz. Çünkü bazı sahnelerde Indy'nin gençliğine de gidilmiş. Tabi bu noktalarda CGI kalitesi biraz tartışmaları da beraberinde getirebilir.

Bir kez daha Harrison Ford tarafından canlandırılan Indana Jones ile birlikte filmin kötü adamı olarak bilinen Voller karakterine ise oyun severlerin de yakından bildiği ünlü oyuncu Mads Mikkelsen hayat verecek.

Filmin yönetmenlik koltuğunda daha önce 3:10 Yuma Treni, Wolverine ve Logan gibi başarılı filmlere imza atan James Mangold oturuyor. Harrison Ford ve Mads Mikkelsen dışında oyuncu kadrosunda Phoebe Waller Bridge, Thomas Kretschmann, Toby Jones ve Antonio Banderas gibi isimler yer alıyor. 

Indiana Jones 5 fragmanı yayınlandı

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 15:12
Harrison Ford kalitesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2022 13:46
James mangold'a güvenim tam ama harrison amca çok yaşlanmış ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2022 18:00
Bir insan yaşlanınca , en azından aksiyon filmlerini bırakmalı. Çünkü mantıken düşününce 80 yaşındaki, yaşlı bir insanın, uçup kaçmasına beynimi inandırmaya çalışsam da beynim, inanmak istemiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2022 16:18
Beklentiyi yüksek tutmadan seyredilmesi gereken serinin beşinci filmi işte. Diğer öncekiler gibi ne kötü, ne iyi bir film bu da. Eleştirmeye veya yüceltmeye gerek yok, izlerim geçerim. Şunu da diyeyim; ünlü filmlerin devam serileri çekilsin elbet ama artık dede-nine ile değil, absürt, komik kaçıyor!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Indiana Jones 5 fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir