Indiana Jones and the Great Circle Çıkış Tarihi Açıklandı

Murat Olcan 19.01.2024 - 00:26
Xbox Developer_Direct etkinliğinde MachineGames'in geliştirdiği Indiana Jones and the Great Circle çıkış tarihi açıklandı. Çok beklememizae gerek yok.

Xbox Developer_Direct etkinliğinde, Bethesda'nın MachineGames stüdyosu tarafından geliştirilen Indiana Jones and the Great Circle çıkış tarihi açıklandı. Oyun oldukça etkileyici bir çıkış yaptı ve oyunun nihai adını aldı. Xbox Developer Direct 2024 etkinliğinde, oyunun sağlam bir ön izlemesi sunuldu.

Indiana Jones and the Great Circle Çıkış Tarihi Bu Yılın Sonunu İşaret Ediyor

Oyun, MachineGames'in Wolfenstein serisinden esinlenmiş elementler içeriyor ve birinci şahıs bir oyun olarak tasarlandığı doğrulandı. Oyuncular, düşman karşılaşmalarında gizlilik veya doğrudan saldırı seçeneklerini tercih ederek kendi yollarını belirleyebilecekler.

Indiana Jones and the Great Circle çıkış tarihi
Indiana Jones and the Great Circle çıkış tarihi

Uncharted Esintileri ve Bulmaca Dinamikleri

"Indiana Jones and the Great Circle", Uncharted serisini hatırlatan maceralar sunuyor. Geliştiriciler, çoğu isteğe bağlı ve alışılmadık olan pek çok bulmacanın olacağını vurguluyor. Ayrıca, Indiana Jones'un kırbacını savaş ve keşifte geniş bir şekilde kullanabileceksiniz. Çoğu durumda, oyun aksiyon sırasında üçüncü şahıs bakış açısına geçecek.

Genç Harrison Ford Benzerliği ve Hikaye Odaklı Yaklaşım

Oyun, genç Harrison Ford'a benzeyen bir karakter modeli ile "Raiders of the Lost Ark" ve "The Last Crusade" arasında geçen bir hikayeye odaklanıyor.

2024 Beklentisi ve Uzun Bir Bekleyişin Sonu

"Indiana Jones and the Great Circle"ın 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu, şimdiye kadar oyuna dair sınırlı bilgiler göz önüne alındığında oldukça yakın bir tarih. Oyunun duyurulmasından bu yana geçen iki yıldan fazla süre zarfında yaşanan sessizlikten sonra, nihayet somut detayların ortaya çıkması oyuncular için büyük bir heyecan kaynağı.

İlginizi Çekebilir: Xbox Developer_Direct: Senua’s Saga: Hellblade 2 TanıtıldıXbox Developer_Direct: Avowed Tanıtıldı

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2024 01:22
FPS olması benim için hayal kırıklığı oldu çok üzüldüm ps5e çıkmamış olmasıda oyuncular açısından üzücü. Indiana Jones hayranı olarak karakteri görerek oynamaliydik bu şekilde değil aynı yorumum RoboCop rogue City oyunu içinde geçerli
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2024 12:29
hayallerin kırıldığı için üzüldüm.kalbini ferrah tut yaradan rabbim hayallerini gerçeğe dönüştürür inşallah. gerçekten istersen olur bir gün. yani o kadar üzüldüm be:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2024 03:54
" Uncharted serisini hatırlatan maceralar " mı? :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2024 22:51
Güzel bir macera oyunu olsa da oynasak. Özledik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 08:19
"genç Harrison Ford'a benzeyen" değil karakter zaten genç Harison Ford
Kalan Karakter: 300 Gönder
Indiana Jones and the Great Circle Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir