IndieWay Ekim başlıyor

Merlinin Kazanı 17.09.2021 - 15:14
Bağımsız oyun geliştiricileri profesyoneller ve yatırımcılarla buluşturan online iş geliştirme ekosistemi Indieway’in altıncısı 08-09 Ekim tarihlerinde.

Vardiya Oyun, Espor ve Etkinlik ajansı tarafından düzenlenen Indieway,  Ekim ayında bağımsız geliştiricileri global ve lokal yayıncılar, yatırımcılar ve dünya oyun sektöründen uzmanlarla altıncı defa bir araya getiriyor.

IndieWay Ekim başlıyor

İlki Şubat ayında gerçekleştirilen IndieWay iş geliştirme portalına üyeleri arasında 1.200’den fazla geliştirici, öğrenci, öğretim üyesi, hizmet ve servis sağlayıcı bulunuyor. 

Ekim ayı webinarı Amerikan Konsolosluğu, Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM), Bahçeşehir Üniversitesi Game Lab (BUG), İTÜ Oyun Tasarlama ve Geliştirme Klübü (ITU OTG), Women in Games gibi kurum ve toplulukları işbirliği ile gerçekleşecek.

Ekim ayı Indieway’i platform partneri olan MeetToMatch ile portalı üzerinden yapılacak olan webinarlar’a ulaşarak hem konuşmacılarla hem de şirketlerle ve bağımsız geliştiricilerle daima iletişim halinde olarak bağımsız oyun geliştiren diğer ekiplerle tanışmayı, oyunlarını denemeyi, fikir alışverişinde bulunmayı, kendi oyununuzu denetip geri bildirim almayı, influencerlara oyununuzu denetip kitlelerine duyurmayı, yatırımcı ve yayıncılarla tanışıp belki de bağımsız çıktığınız bu yolda işbirlikleri kurabilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda yerli ve yabancı 45 uzman konuşmacıyı ağırlayan Indieway’in Ekim webinarında 15 konuşmacı izleyicilerle buluşturacak. Webinar simultane çeviri hizmetiyle hem Türkçe hem de İngilizce dil seçenekleriyle izlenebilecek.

Indieway’de serbest oyun geliştiriler için ödüllü yarışmalar da bulunuyor. Indieway Haziran yarışmasının birincisi Metaverse Game Studios, Inc. ekibi tarafından geliştirilen Angelic , ikincisi Sylar Mclarer tarafından geliştirilen Words ve üçüncüsü Pancake Games tarafından geliştirilen Slime Heroes oldu. 

Indieway Ekim’e katılacak bağımsız oyunları Bahçeşehir Üniversitesi BUG Lab kurucusu Güven Çatak, ATOM Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi yöneticisi Emek Kepenek ve #kalkgel kurucu ortağı ve influencer Can Sungur’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Yarışma başvuruları 4 Ekim’e kadar devam edecek. Ekim ayında birinci seçilen oyunun geliştiricisi Nordic Games Kasım online etkinliğine bilet kazanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
IndieWay Ekim başlıyor
İlginizi Çekebilir