İndirim kampanyasında büyük talihsizlik!

Tolga CANATAN 28.12.2012 - 17:25
Gamersgate.com kullanıcıları çok kızgın!
Bildiğiniz üzere her yıl sonunda, başta Steam olmak üzere, çeşitli internet siteleri indirim kampanyaları başlatır. Gamersgate.com da bu yıl indirim yapan sitelerden birisiydi.
Gamersgate.com yaptığı indirimleri 'biraz' abartarak dün  4 adet Borderlands 2 oyununu 5.63$ dan satışa koydu.

İndirimli fiyatı 179,96 $ Dolar olan dört adet Borderlands 2'yi içeren paket, 5.63$ dan satılınca kullanıcılar siteye adeta hücum etti. Gamersgate.com yetkilileri yaşanan yoğunluktan dolayı bir müddet sonra siteye erişimi durdurmak zorunda kaldılar.

Kullanıcılar oyunun Steam anahtarlarının hesaplarına gelmesini beklerken aksi bir durum yaşandı. Gamersgate.com erişimi tekrar açtığında indirimin sistemden kaynaklanan bir hata olduğunu belirterek kullanıcılardan özür diledi ve açıklamalarına gerekli para iade işlemlerinin başlandığı ekledi.
Yaşananlara öfkelenen oyuncular çeşitli forumlarda şikayetlerini dile getirmekle kalmadı. Bir de imza kampanyası başlattılar.

Gamersgate.com para iade işlemlerinin tamamlandığını açıklasa da paralarını geri alamayan kullanıcılar şikayetlerini sürdürmekle kalmıyor para iadesi değil oyunun anahtarını istediklerini belirtiyorlar.

Söz konusu indirim sayfası için buraya tıklayabilirsiniz. Yaşanan olaylardan sonra tüm ülkelere satışı kapatılan paket şu an 179.85$'dan tekrar satışta.

İndirim kampanyasında büyük talihsizlik!
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
İndirim kampanyasında büyük talihsizlik!
İlginizi Çekebilir